HITNO SAOPŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Evo ko će uskoro morati da NAPUSTI RIJALITI!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 27.09.2024 | 15:15


Novo pismo unelo je veliku napetost u kuću Odabranih.

Foto: Printskrin TV Pink
HITNO SAOPŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Evo ko će uskoro morati da NAPUSTI RIJALITI!

Odabrani učesnici "Elite 8" dobili su novo pismo od Velikog Šefa, koje je pročitala Jelena Ilić, izazvavši uzbuđenje među cimerima.

- Draga Elito, nominovaćete jednog od učesnika Elite. Glasaćete jedan po jedan, učesnik kojeg nominujete mora biti deo Elite i ne može biti ni vođa ni jedan od dva potrčka. Dakle, učesnik kojeg nominujete ne može biti deo Odabranih. Neophodno je da obrazložite svoje mišljenje i kažete zbog čega ste odlučili da nominujete za izbacivanje bas tu osobu. Napominjemo da razlog za nominaciju mora biti vaše lično mišljenje i da je zabranjeno nominovati nekoga zbog sugestija i saveta drugih učesnika. Počnite odmah! Pozdrav, Veliki Šef - glasilo je pismo.

Foto: Printskrin TV Pink

Među Odabranim vlada velika napetost zbog nominacija

Učesnici "Elite 8" moraju pažljivo razmisliti o svom izboru, imajući u vidu da ne smeju nominovati ni vođu ni potrčke. Ovo pravilo dodatno komplikuje situaciju, jer se učesnici moraju osloniti isključivo na svoje sopstveno mišljenje prilikom nominacije.


Jedna od ključnih stavki pisma je obaveza učesnika da obrazlože svoj izbor.

Ovo otvara prostor za emotivne i napete situacije unutar Elite, jer će svaki učesnik morati da stane iza svoje odluke pred ostalima.

Nakon što je pismo pročitala Jelena Ilić, cimeri su odmah počeli da raspravljaju o mogućim nominacijama i razlozima za iste.

Ova situacija dodatno unosi tenziju u već ionako kompleksne odnose među učesnicima, što će sigurno rezultirati uzbudljivim trenucima u narednim danima.

Novo pismo Velikog Šefa definitivno donosi novu dinamiku i napetost u kuću "Odabranih".

Sa pravilima nominacije koja postavljaju jasne granice i obavezu obrazloženja izbora, očekuje se da će ova nedelja biti jedna od najuzbudljivijih do sada. Ostaje da vidimo kako će se učesnici nositi sa ovim izazovom i kako će se odvijati dalji tok događaja u kući.

BONUS VIDEO: