POSLE ANITE OGLASIO SE I ANĐELO: Potvrdio da više nisu zajedno, pa OTKRIO RAZLOG RASKIDA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 27.09.2024 | 18:15


Stanojlovićeva tvrdi da je on nju ostavio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
POSLE ANITE OGLASIO SE I ANĐELO: Potvrdio da više nisu zajedno, pa OTKRIO RAZLOG RASKIDA!

Čim je pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović obelodanila na svom Instagram storiju da nije u vezi sa Anđelom Rankovićem i to odavno, odmah se oglasio i one, te potvrdio te navode.

Naime, Ranković je istakao da do raskida jeste došlo, kako je Anita i navela, ali, iako je otkrio i razlog, baš kao i ona, ostao je pri stavu, da o bivšoj nijednu ružnu reč neće reći.

- Istina je da smo raskinuli, nije išlo - priznao je Anđelo za Pink.rs, te naglasio:

- Kao što ni do sada niste od mene čuli ružnu reč o mojim bivšim devojkama, tako nećete ni sada. Molim vas da poštujete moju odluku. Hvala od srca, Anđelo!

Foto: Printskrin TV Pink

Anita Stanojlović priznala da su Anđelo i ona sve vreme glumili da su i dalje u vezi

Podsetimo, prvo je Stanojlovićeva otkrila da ona i Ranković više nisu zajdno, te priznala da je on nju ostavio. Iako o konkretnim razlozima ona nije govorila, nagovestila je da su priče koje su tokom letnjih meseci kružile o njima, odnosno o njihovom razlazu, uglavnom tačne. 

Čisto da vas obavestim, Anđelo i ja smo raskinuli, ne sada nego kada ste i vi u sve to sumnjali, samo smo vešto prikrivali određene stvari. Očigledno su naši najveći hejteri bili apsolutno sve u pravu kada su govorili neke stvari. A iz poštovanja prema samoj sebi i mojoj ljubavi prema njemu neću ulaziti u detalje zbog kojih me je ostavio, to ću prepustiti njemu da objasni - poručila je Anita putem Instagrama.

Inače, i iz nekih njenih ranijih izjava, što na društvenim mrežama, to i u medijima, moglo se zaključiti da između njih stvari ne funkcionišu, iako se ona tada krila iza ironije i sarkazma, koje su navodno u njoj izazivali kako ih Anita naziva - hejteri. 

Međutim, izgleda da ju je samo bolela istina, jer je sada i sama potvrdila da je većina tih navoda, pitanja, potpitanja i komentara koje su drugi imali za njenu vezu sa Anđelom tačna.

BONUS VIDEO: