"ANITA JE ANĐELU BILA PARAVAN": S ovim dečkom su ga spajali, dok je GLUMIO vezu s pobednicom "Elite 7" (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 27.09.2024 | 19:45


Njihove bivše cimerke sve vreme tvrde da je Ranković gej.

Foto: Printskrin/RTV PINK
"ANITA JE ANĐELU BILA PARAVAN": S ovim dečkom su ga spajali, dok je GLUMIO vezu s pobednicom "Elite 7" (FOTO)

Vest o raskidu rijaliti para Anite Stanojlović i Anđela Rankovića izazvala je pravu buru reakcija na društvenim mrežama.

Nakon što je Anita obrisala sve zajedničke fotografije sa Anđelom i objavila storije koje su ukazivale na tugu, par je konačno potvrdio medijske spekulacije o krahu njihove veze.

- Čisto da vas obavestim, Anđelo i ja smo raskinuli, ne sada nego kada ste i vi u sve to sumnjali. Samo smo vešto prikrivali određene stvari - napisala je Anita na Instagramu.


Spekulacije o seksualnoj orijentaciji Anđela Rankovića

Anitina izjava da su "hejteri bili u pravu kada su govorili neke stvari" ponovo je pokrenula spekulacije o seksualnoj orijentaciji Anđela Rankovića.

Foto: Printskrin TV Pink

Anita Stanojlović je optužila Anđela za raskid, ali nije detaljisala

Na društvenim mrežama, u više navrata optuživali su Anđela da je on zapravo homoseksualac, te da je njegov odnos sa Anitom samo paravan.

- Anđelo je u vezi sa poznatim influenserom - izjavila je Ana Spasojević, što je dodatno podgrejalo tračeve o Rankovićevoj seksualnoj orijentaciji.

- Evo, pišu mi ovde, David Ikač... Znam da su David Ikač i on drugari sto godina, drugo ništa ne znam... Pa, kako da znam... Nisam im sveću držala - pravdala se Ana i kad je saznala ime.

- Pa nisi, ali mogla si da saznaš neke informacije, pošto si ti neko, je l', ko prikuplja informacije, sigurno moraš da znaš neke stvari - spočitavala joj je Bojana.

Stvarno mi niko nikad nije pričao o Anđelu, da Anđelo je sa Ikcem, stvarno nije - zaključila je tada Spasojevićeva.


Identitet Anđelovog navodnog bivšeg dečka

Ipak, tokom razgovora sa rijaliti učesnicom Bojanom Pavlović, Ana Spasojević je bila pritisnuta da otkrije identitet Anđelovog navodnog bivšeg dečka, a na kraju je pročitala njegovo ime sa ekrana – David Ikač.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Ikač (@ikac98)

 

Inače, David Ikač je javnosti poznat kao bivši dečko poznate starlete Anđele Veštice, ali i kao najbogatiji srpski influenser sa preko 204.000 pratilaca na Instagramu.

Pored toga, David se predstavlja kao fudbaler koji živi na relaciji Beograd - London, bavi se preduzetništvom i poseduje firmu u Dubaiju, kao i restoran na beogradskoj opštini Novi Beograd.

Uzburkane emocije na društvenim mrežama nastavile su da se prelivaju nakon ove objave, a javnost je ostala zainteresovana za dalji razvoj događaja nakon raskida Anite i Anđela.

BONUS VIDEO: