ANELI SLEDI KORPA KAD SE ENA SKINE: Matejina bivša ušetala u Belu kuću kao opuštena DEVOJKA IZ KRAJA, a zapravo je prava BOMBA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 28.09.2024 | 05:45


Nova učesnica "Elite 8" na slikama sa Instagrama izgleda brutalno.

Foto: printskrin instagram
ANELI SLEDI KORPA KAD SE ENA SKINE: Matejina bivša ušetala u Belu kuću kao opuštena DEVOJKA IZ KRAJA, a zapravo je prava BOMBA!

Nova učesnica "Elite 8" Ena Čolić, koja je ove noći vanredno ubačena u Belu kuću, zaintrigirala je javnost kada je otkrila da je bivša devojka Mateje Matijević, a onda drvlje i kamenje po njegovom ljubavnom izboru u rijalitiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Čolić (@ena.colic)

Iako ne poznaje Aneli Ahmić, zaključila je da ona nije za Mateju, pozivajući se na njihovo zajedničko okruženje i blizak prijateljski odnos i kada nisu zajedno.

Ena je istakla da je veoma bliska sa Matejom, ali je takođe naglasila da ne odobrava neke njegove postupke.

- Rekla sam da smo u ljubavi, Mateja i ja se volimo i poštujemo, jako smo dobri prijatelji. Mi ništa ne krijemo. Ne dopada mi se ništa što on radi. Ne dopada se ni ljudima iz njegovog okruženja - otkrila je Ena, koja prilikom ulaska nije otkrivala fizičke atribute koje pokazuje na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Čolić (@ena.colic)



Naime, Enine vrele slike na Instagramu su privukle ogromnu pažnju javnosti.

Njene fotografije su ostavile mnoge bez teksta, a njen dolazak u "Elitu 8" sigurno će privući još veću pažnju gledalaca, pogotovo zbog njene povezanosti sa Matijevićem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Čolić (@ena.colic)



S obzirom na to da i Aneli veoma polaže na fizički izgled i da je tokom celog leta bila posvećena svakodnevnim treninzima u teretani, ali i posećivala razne salone i podvrgavala se brojnim estetskim tretmanima, nema sumnje da će u ovoj "bombi" videti konkurenciju.

Foto: printscreen/RTVPink

Ena Čolić tvrdi da je Mateja sa Aneli spustio kriterijume

Svi su nestrpljivi da vide kako će razvijati ovaj novi ljubavni trougao, a nama ostaje da ispratimo buduća dešavanja nakon ulaska novih učesnica koje su momentalno postale glavna atrakcija u kući.

BONUS VIDEO: