GASTOZ ZBOG ANĐELE NAPRAVIO HAOS! Ne može više da se kontroliše! Morao na kraju sve da prizna!


IZVOR: Republika/ D. L. - 28.09.2024 | 08:15


Tokom razgovora u kući Odabranih, Gastoz se požalio Anđeli da mu je "okrenula mozak".

Foto: prinskrin
GASTOZ ZBOG ANĐELE NAPRAVIO HAOS! Ne može više da se kontroliše! Morao na kraju sve da prizna!

U rijalitiju Elita 8 publika je dobila priliku da svedoči razvoju odnosa između Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića, poznatijeg kao Gastoz. Od samog početka, spekulisalo se o njihovom odnosu, a sada se otvaraju nove karte.

Tokom razgovora u kući Odabranih, Gastoz se požalio Anđeli da mu je "okrenula mozak". Njihov razgovor otkrio je nove detalje o njihovom odnosu i privukao pažnju publike.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

 

- Ti i ja smo haos. Ne smemo pred drugima da imamo minus fazu. Ne smemo da im to dopustimo. Možemo da budemo foliranti, ali... - rekao je Gastoz.

- Ja ne mogu sa tobom ovako da provodim vreme - dodala je Anđela.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Marinković Gastoz

 

- Nema suza, nema onoga, nema među hijenama. Ako nemaš nakoga ti se istresi na mene, ali nemoj da im otvaramo vrata - govorio je Nenad.

- Što pričaš tako sa mnom? Šta sam ja tebi? - pitala je Anđela.

- Jer hoću da budep dugo tu. Prijaš mi, nisam znao da će ovako da se desi i da će lopta izmešu nas da postoji. Okrenula si mi mozak, nisam očekivala da ćeš da budeš iskrena pred svima. Očekivao sam da ćeš mesecima da me j*beš. Napravila si mi haos. Idemo po tvom dok ne poludimo. Je l' sam ja prenaglio? - pričao je Gastoz.

- Nisi, to sam ti i rekla. Ko je slušao dobro je čuo da nikad nisi bio naporan, osim na početku kad imaš dosadne fore. Za moj pojam je najbolje da funkcionišemo kako smo navikli, u prolazu imamo komunikaciju. Niko mi ne stvara pritisak sa nebitnim pitanjima. Ti šta god da ćeš da radiš radi, ja svoje znam. Ti se fokusiraj na druge stvari - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO: