JEZIVI SNIMAK KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Terza se smeje dok mu se zbog Sofije sprdaju s NEROĐENIM DETETOM (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 28.09.2024 | 10:45


Brutalan video o nesavesnom ocu naišao na brojne osude!

Foto: Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV
JEZIVI SNIMAK KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Terza se smeje dok mu se zbog Sofije sprdaju s NEROĐENIM DETETOM (VIDEO)

Odnos Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze unutar Bele kuće, uprkos svim njihovim negiranjima i pozivanju na prijateljstvo više nije tajna. 

Naprotiv, iz dana u dan cimeri ih sve više raskrinkavaju, a očekuje se uskoro i Terzino suočavanje sa trudnom verenicom Milicom Veličković, koje je u više navrata najavljivano.

U međuvremenu je učesnik "Elite 8" zaboravio i na nju i na zajedničko dete koje ona nosi, te se popuno pogubio pred Sofijom, koja koristi situaciju da bude u prvom planu. 

Naime, društvenim mrežama kruži snimak od kog se naciji zgadio život. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samorealno_6

U njemu Terza, Sofija, Munjez i Mateja Matijević razgovaraju kod Drveta mudrosti dok čekaju da im ono saopšti tajni zadatak. Cimeri su zadirkivali Terzu da se on i Sofija dopadaju jednom drugom, pa joj se on obratio sledećim rečima:

- Misle da se ja tebi sviđam, kao i ti meni!

- Da, misle da se ja tebi sviđam - potvrdila je Sofija deo priče.

U suštini, mala će ostati bez tate - odvalio je tada Danijel Dujković Munjez javno, a javnost je zgrožene ovim rečima, pogotovo izostankom Terzine reakcije na njih, pošto on na to nije ni trepnuo, a kamoli se pobunuo, već je sa ostalima nastavio da se smeje.

O Terzinom licemernom ponašanju na sva zvona po kući počela je da raspreda i Milena Kačavenda koja je otkrila Nenadu Marinkoviću Gastozu da Bora od nje na kvarno uzima cigarete, kako bi ih tajno poklanjao Sofiji.

Terza je dao Sofiji cigarete i opet me farba da ne zna gde su - raskrinkala ga je Milena. 

Foto: Printskrin TV Pink

I Kačavneda počela da raskrinkava Terzu pred Gastozojm

Podsetimo, Terza je nakon samo dva dana od ulaska na imanje u Šimanovcima počeo da muva cimerku Sofiju, dok ga je trudna verenica Milica ispratila uz strogu napomenu da izbegava druženje sa devojkama unutra.

BONUS VIDEO: