HITNO SAOPŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Pred ovim takmičarima je TEŽAK ZADATAK, potrebno je da ispoštuju jednu veoma VAŽNU STAVKU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 28.09.2024 | 16:15


U novoj anketi mogu učestvovati i gledaoci.

Foto: printscreen/RTV Pink
HITNO SAOPŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Pred ovim takmičarima je TEŽAK ZADATAK, potrebno je da ispoštuju jednu veoma VAŽNU STAVKU!

Velik Šef poslao je pismo koje je dostavljeno u Belu kuću, kako bi učesnici "Elite 8"  obavili još jedan od njegovih zadataka.

Ovonedeljni vođa Nenad Marinković Gastoz pročitao je sadržaj pisma čim su se svi tamičari okupili oko stola.

Draga elito, na redu je još jedna anketa. Sada ćete ustati i navesti tri najumišljenije osobe. Neka svako ustane, neophodno je da budete iskreni - glasilo je pismo, a takmičari će u nastavku programa uživo da se izjašnjavaju.

S obzirom na to da moraju jedni pred drugima otvoreno da iznose mišljenje, te da obrazlažu zašto za nekog smatraju da ima osobine koje se uklapaju u opis najumišljenijeg među njima, pred njima je težak izazov.

Ono što je zanimljivo jeste da u anketi mogu učestvovati i gledaoci, što ovaj zadatak velikog šefa čini još interesantnijim.

Foto: printskrin pink tv

Gastoz kao ovonedeljni vođa pročita pismo Velikog Šefa

Inače, dok se u Beloj kući realizuje još jeda od ideja Velikog Šefa, na drugoj lokaciji se odvija i novi rijalti "Farma 8" koji je počeo sinoć, a koji je povezan sa "Elitom 8". 

Na koji način, to je još prilikom jedne konferencije za medije objasnio Željko Mitrović lično.

Naime, vlasnik televizije Pink otkrio je nedavno zanimljive detalje o novim sezonama popularnih rijaliti šou programa "Elita 8" i "Farma 8". Prva novina je bilo to što je otvaranje ovogodišnje sezone "Elite" trajao dva dana, a zatim je objašnjeno da učesnici koji ispadnu u narednom periodu imaju šansu za povratak kroz rijaliti "Farma".

Takođe, govoreći o "Farmi 8", Mitrović je otkrio da će učesnici živeti bez struje, ustajati u 6 ujutru i ići na spavanje u 22 sata. Navodno ovo predstavlja povratak osnovnim principima rijalitija, gde učesnici žive u uslovima sličnim onima iz prošlih vremena.

BONUS VIDEO: