TERZA PREKINUO PROGRAM, PA OBELODANIO DETALJE AFERE SA SOFIJOM! Jedva dočekao da ga trudna Milica ostavi, više ne želi da KRIJE!


IZVOR: Republika/M. I. - 28.09.2024 | 17:15


Terza je zaštitio Sofiju pred ukućanima, pa priznao krivicu.

Foto: Printskrin TV Pink
TERZA PREKINUO PROGRAM, PA OBELODANIO DETALJE AFERE SA SOFIJOM! Jedva dočekao da ga trudna Milica ostavi, više ne želi da KRIJE!

Danas je u toku anketa u kojoj učesnici "Elite" biraju najumišljeniju osobu. Svaki od takmičara ima svoje mišljenje o tome ko zaslužuje ovu titulu, a njihove izjave su izazvale različite reakcije.

Borislav Terzić Terza je takođe dao svoj sud o najumišljenijim osobama, ističući Slađu Lazić Poršelinu, Ivana Marinkovića i Ćubu kao potencijalne kandidate za ovu titulu. Njegove reči su izazvale kontroverze i dodatno zakomplikovale izbor najumišljenije osobe. POGLEDAJ GALERIJU

Takođe se osvrnuo na svoju vezu sa trudnom Milicom Veličković, koja ga je ostavila zbog Sofije Janićijević. Terza je objasnio Milici da nije prešao granicu prijateljstva sa Sofijom, iako su svi saznali za njihov poljubav tokom prethodne žurke:

- Samo da kažem Miljani da Sofija ništa nije kriva, ona nema potrebe da se sklanja od mene niti je ona bilo šta potencirala, ja sam sve vreme bio prijateljski nastrojen prema njoj, iako govore da sam ostavljen napolju, videćemo šta će se desiti. Navešću Slađu, Ivana i Ćubu - rekao je Terza.

Dok je sedeo u dvorištu sa Milenom Kačavendom, on joj se požalio šta mu je sinoć pri upoznavanju izgovorila nova učesnica, koja se na imanje u Šimanovcima doselila prilikom vandrednog ubacivanja.

- Šta je ponavljala ova sinoć? - ispitivala je Milena Terzu.

- To je ovaj što je prevario trudnu ženu - rekao joj je Terza.

- Sigurno ima klipova - zaključila je kuma, dok je Terza odbijao to da prihvati.

BONUS VIDEO: