SA DESINGERICOM RADILA OVO PRED SVIMA! Isplivali SKANDALOZNI DOKAZI o burnoj prošlosti Matejine bivše - PUKLA BRUKA!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 28.09.2024 | 19:45


Saznanje zapalilo društvene mreže!

Foto: instagram.com/printscreen
SA DESINGERICOM RADILA OVO PRED SVIMA! Isplivali SKANDALOZNI DOKAZI o burnoj prošlosti Matejine bivše - PUKLA BRUKA!

Nova učesnica "Elite 8", Ena Čolić, koja je iznenada sinoć ubačena u Belu kuću, odmah je privukla pažnju javnosti kada je otkrila da je nekadašnja devojka Mateje Matijevića.

Foto: printskrin instagram

Ena Čolić

Njene izjave o njegovom ljubavnom izboru izazvale su brojne reakcije, a posebno su se isticale kritike na račun njegove trenutne partnerke Aneli Ahmić. Ena je, naime, uverena da Aneli nije prava osoba za Mateju, pozivajući se na njihovo zajedničko okruženje i prijateljski odnos koji su imali pre nego što su postali par.

Ena se takođe osvrnula na svoj odnos sa Matejom, naglašavajući da su njih dvoje i dalje u ljubavi i da se međusobno poštuju. Iako ističe bliskost i prijateljstvo koje dele, ne ustručava se da kaže kako se ne slaže sa nekim njegovim postupcima, što dodatno komplikuje situaciju.

- Ne dopada mi se ništa što on radi, a ni ljudima iz njegovog okruženja se to ne sviđa - izjavila je Ena, naglašavajući da njihova veza nije samo romantična, već i prijateljska.

Međutim, Ena nije otkrivala fizičke atribute koji su postali njen zaštitni znak na društvenim mrežama prilikom ulaska u rijaliti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rijaliti_serbia

Pa ipak, društvene mreže često otkrivaju više nego što takmičari žele, pa se tako pojavila njena stara fotografija na kojoj se vidi kako se zabavlja u društvu repera Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica. Na slici, Ena se mazno uvija pored njega dok on pozira u svom prepoznatljivom stilu, a scena iz noćnog kluba sugeriše da su oboje uživali u provodu.

Ova kombinacija prošlosti i sadašnjosti samo je dodatno podgrejala interesovanje javnosti za Enin lik i rad, kao i za dinamiku njenog odnosa sa Matejom. Njene tvrdnje o njihovoj ljubavi, u kombinaciji sa oštrim kritikama prema njegovim trenutnim izborima, otvaraju nova pitanja o tome kako će se stvari razvijati u budućnosti i hoće li se stari osećaji ponovo probuditi. U svakom slučaju, Ena Čolić je uspela da izazove pažnju i donese intrige u ovu sezonu "Elite 8".

BONUS VIDEO: