MORE PORUKA SAUČEŠĆA BLOKIRALO DRUŠTVENE MREŽE! Iznenadna vest šokirala javnost, Anita se obratila EMOTIVNOM PORUKOM!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 28.09.2024 | 20:15


Ova situacija je postala nova tema o kojoj se priča u medijima i među fanovima, ostavljajući Anitu i Anđela da se suoče sa posledicama njihovih odluka u svetu javnosti.

Foto: Facebook/Zadruga 7 Elita, Amig show
MORE PORUKA SAUČEŠĆA BLOKIRALO DRUŠTVENE MREŽE! Iznenadna vest šokirala javnost, Anita se obratila EMOTIVNOM PORUKOM!

Pobednica "Elite 7", Anita Stanojlović, konačno je potvrdila ono što je mnogima već bilo jasno - njen odnos sa Anđelom Rankovićem je okončan. Tokom proteklih meseci, Anita je često lažno predstavljala da su i dalje u vezi, dok su se glasine o njihovom raskidu samo množile. Nedavno je, u emotivnoj objavi na Instagramu, priznala da su raskinuli u vreme kada su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, iako su to vešto prikrivali.

U svojoj objavi, Anita je naglasila da je zapravo ona ta koja je ostavljena, ali je istakla da ne želi da ulazi u detalje zbog kojih je do raskida došlo, prepuštajući Anđelu da to objasni javnosti. "Očigledno su naši hejteri imali pravo," napisala je Anita, pokazujući da je bila svesna komentara i kritika koje su dolazile sa svih strana.

Foto: Printskrin TV Pink

Anđelo i Anita

Tokom leta, Anita je redovno održavala lajvove na društvenim mrežama, gde je bila vidno uzrujana i često se sukobljavala sa gledaocima koji su je ispitivali o njenom odnosu sa Anđelom. Čini se da je njena nervoza i bes bila rezultat pritiska koji je dolazio od strane publike, koja je primetila da nešto nije u redu. Iako je u tim trenucima možda ironično govorila o raskidu, sada je konačno priznala stvarnost.

Kada je obelodanila raskid, Anđelo Ranković je ubrzo potvrdio njene reči, dodajući da su se stvari jednostavno razdvojile i da neće reći ništa loše o Aniti. "Istina je da smo raskinuli, nije išlo," izjavio je Anđelo za medije, ostavljajući otvorenim pitanje o razlozima koji su doveli do ovog raskida.

Reakcije na društvenim mrežama bile su burne. Mnogi fanovi su izražavali tugu zbog okončanja njihove veze, s komentarima koji su ukazivali na to koliko su očekivali da će proslaviti desetomesečnicu zajedno na nekom egzotičnom putovanju, kao što je i javno napisala je jedna od fanova, ukazujući na razočaranje u ljubavnu priču koja je izgledala kao i snova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rijaliti_serbia

-  Anita i Anđelo... ne mogu da prihvatim da nisu otišli makar na jedno putovanje koje su proveli u ljubavi. Mislila sam da će desetomesečnicu provesti na Kubi, a desio se sasvim neočekivani obrt ove velike ljubavi - bila je fan objava koja potvrđuje koliko ljudi zapravo žali zbog kraha njihove romanse.

Oni koji nisu podržavali njihovu ljubav, ovako su nešto jedva dočekali, te su usledili komentari koji nisu bili nimalo nežni.

"Ni ovoj nije lako! Armijo, moje saučešće", "Sad mi je žao i njihove armije", "Ova je bila podrška Dejanu i Aleks pa Caru i Aleks a sad Aniti i Anđelu", čime su izražavali zadovoljstvo što je ova romansa doživela neuspeh.

BONUS VIDEO: