OBEZBEĐENJE MORA DA ČUVA JELENINOG NOVOG DEČKA! Soniju stižu stravične vesti iz spoljnog sveta, samo je Ivan ovo mogao da trpi!


IZVOR: Republika/M. I. - 29.09.2024 | 03:30


Jelena Ilić planira haos u Eliti, obezbeđenje će imati pune ruke posla.

Foto: Printscreen/Pink TV
OBEZBEĐENJE MORA DA ČUVA JELENINOG NOVOG DEČKA! Soniju stižu stravične vesti iz spoljnog sveta, samo je Ivan ovo mogao da trpi!

Žestoki sukob između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića izazvao je veliku pažnju javnosti. Ova napeta situacija dovela je do oštrih reči, kako među bivšim supružnicima, tako i među njihovim prijateljima. S obzirom da neprestano spominju ljude iz spoljnog sveta, oni su se uključili u komentarisanje odnosa Jelene i Ivana, pa su otkrili nove detalje iz njihovog zajedničkog života.

Jedan od ključnih aktera ovog sukoba bio je Ivanov kum Gera, koji nije štedeo reči kada je reč o Jeleninim postupcima. On je jasno izneo svoje mišljenje o novonastaloj situaciji, ističući da se gnuša Jeleninih postupaka i reči. Gera je naglasio da je Ivan više voleo Jelenu nego što je ona volela njega, te da je ona svojim postupcima i rečima išla protiv sebe. Dodatno je naglasio da je Jelenina nova veza "veštačka priča" te da je Ivan previše idealizovao svoju bivšu suprugu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gera, Ivanov kum

 

- Ivan nije ravnodušan prema njoj, on je više voleo nju, nego ona njega. Ona sve što radi, protiv sebe radi. Dogovorili su se pre ulaska da se ne diraju, a ona je prva počela da provocira. Ona njena njena veza je veštačka priča. S kim bi ona mogla da bude drugim? Da se na vreme udala, rodila bi tog Sonija. Taj mali će pobeći nakon prve svađe. Samo je Ivanu mogla da se breca. Tražiće ona Ivana, ali neće više moći da se vrati. Ivan je nju previše idealizovao - istakao je Ivanov kum za Pink.rs.

Sukob između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića izazvao je veliku pažnju javnosti, a oštre reči i kritike koje su usledile od strane Ivanovog kuma dodatno su produbile interesovanje za ovaj slučaj. Napetost između bivših supružnika jasno je dovela do podela među njihovim prijateljima i javno iznetim mišljenjima o njihovom odnosu.

BONUS VIDEO: