VELIKI POVRATAK ZVEZDANA SLAVNIĆA U RIJALITI! Bivši zadrugar javno potvrdio, OVO JE GLAVNI RAZLOG njegovog ulaska?!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 29.09.2024 | 02:30


Goreće Balkan!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink/printscreen
VELIKI POVRATAK ZVEZDANA SLAVNIĆA U RIJALITI! Bivši zadrugar javno potvrdio, OVO JE GLAVNI RAZLOG njegovog ulaska?!

Anđela Đuričić, poznata kao Sirena o Đenovića, istakla se kao jedna od najzanimljivijih učesnica rijalitija "Zadruga". Njen pristup, koji se bazirao na iskrenosti i otvorenosti, osvojio je ne samo simpatije gledalaca, već i ostalih takmičara. Anđela je često kritikovala ponašanje svojih cimera, posebno zbog slobodnih odnosa i veza sa zauzetim muškarcima, čime je dodatno pojačala svoj imidž moralnog stuba u Beloj kući. Gledaoci su sa oduševljenjem pratili njen stav i ponašanje, dok su njeni roditelji s ponosom isticali svoju mezimicu pred celim Đenovićima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela i Matija

Kada je ušla u "Zadrugu", Anđela se predstavila kao frizerka, naglašavajući da planira da se vrati ovom poslu nakon izlaska iz rijalitija. Međutim, ta ambicija se još nije ostvarila, što ostavlja prostor za spekulacije o njenoj budućnosti. Tokom svoje prve sezone, započela je romansu sa Matijom Matijevićem, koja, iako je bila prisna, nikada nije prešla granicu intimnosti. Njihov odnos se sastojao uglavnom od poljubaca i razgovora, čime su zadržali određenu dozu misterioznosti.

Nakon toga, Anđela se ponovo pojavila u Belu kuću, gde je iznenadila sve kada je započela vezu sa Zvezdanom Slavnićem, muškarcem koji je od nje stariji 22 godine i bivšim robijašem. Zvezdan je pre toga bio u vanbračnoj zajednici sa Anom Ćurčić, a njihova veza je postala tema brojnih rasprava. Njihov odnos je započeo kao prijateljstvo, ali se vremenom razvilo u nešto dublje, što je kulminiralo javnim ispoljavanjem emocija i intimnosti pred kamerama. Ova promena u njenom ponašanju izazvala je šok među gledaocima i dodatno povećala njen publicitet.

Foto: ST/Nemanja Pančić, e-stock/ Časlav Vukojičić, Printscreen/PINK

Anđela, Matija, Zvezdan

Nakon izlaska iz rijalitija, Anđela je odlučila da se povuče iz javnog života, ali su se ubrzo pojavile glasine da bi se mogla vratiti u novi rijaliti pod nazivom "Elita 8". Njena povratnička uloga postala je još zanimljivija kada je postalo poznato da će se u istoj sezoni takmičiti i njen bivši dečko Zvezdan Slavnić. Očekivanja fanova su rasla, s obzirom na to da bi njihov susret mogao doneti dodatnu dramu i uzbuđenje u rijalitiju.

Foto: Instagram/slavinc.zvezdan

Zvezdanov stori

Zvezdan je, s druge strane, putem društvenih mreža, vratio se sećanjem u rijaliti i podelio fotografije iz dana kada se takmičio, što je dodatno pojačalo spekulacije o njegovom povratku u svet rijalitija. Njegova objava je izazvala brojne komentare i nagovestila mogućnost da se uskoro ponovo nađu rame uz rame, što bi bio pravi spektakl za sve gledaoce. Njihova priča, ispunjena obrtima i nepredvidivim situacijama, ostaje intrigantna tema za sve ljubitelje rijalitija, te svi sa velikim nestrpljenjem očekuju njegov povratak.

BONUS VIDEO: