HAOS U ELITI ZBOG NOMINACIJA! Evo ko je imao najmanju podršku! Prebacivanje počelo već za crnim stolom!


IZVOR: Republika/ D. L. - 29.09.2024 | 08:15


Nakon što je otkrila koga su Odabrani izglasali, voditeljka Ivana Šopić otkrila je kome je publika dala najmanju podršku.

Foto: RTV PINK printscreen
HAOS U ELITI ZBOG NOMINACIJA! Evo ko je imao najmanju podršku! Prebacivanje počelo već za crnim stolom!

Nakon što su učesnici rijalitija Elita 8 izglasali Marka Zeca za prvog nominovanog, voditeljka Ivana Šopić otkrila je koga su izabrani Odabrani, a ko je dobio najmanju podršku publike.

- Odabrani su nominovali čak tri osobe. Ša je prvi izglasan od strane Odabranih, Milena je druga, a treća je Matea - istakla je voditeljka.

Nakon što je otkrila koga su Odabrani izglasali, voditeljka Ivana Šopić otkrila je kome je publika dala najmanju podršku.

Foto: RTV PINK printscreen

Nominacije u Eliti 8

 

- Neka ustanu Petar Ilić, Kristina Mateski i Alesandar Anđelić. Petar Ilić je nominovan od strane publike - istakla je voditeljka.

U isto vreme, žestoki sukob između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića izazvao je veliku pažnju javnosti. Ova napeta situacija dovela je do oštrih reči, kako među bivšim supružnicima, tako i među njihovim prijateljima. S obzirom da neprestano spominju ljude iz spoljnog sveta, oni su se uključili u komentarisanje odnosa Jelene i Ivana, pa su otkrili nove detalje iz njihovog zajedničkog života.

Foto: RTV PINK printscreen

Nominacije u Eliti 8

 

Jedan od ključnih aktera ovog sukoba bio je Ivanov kum Gera, koji nije štedeo reči kada je reč o Jeleninim postupcima. On je jasno izneo svoje mišljenje o novonastaloj situaciji, ističući da se gnuša Jeleninih postupaka i reči. Gera je naglasio da je Ivan više voleo Jelenu nego što je ona volela njega, te da je ona svojim postupcima i rečima išla protiv sebe. Dodatno je naglasio da je Jelenina nova veza "veštačka priča" te da je Ivan previše idealizovao svoju bivšu suprugu.

BONUS VIDEO: