ANĐELA ĐURIČIĆ PONOVO POSTALA GLAVNI PREDMET SPRDNJE! Zadrugari ismevaju njene klipove, ovo je OBIŠLO internet!


IZVOR: Republika/Š. P. - 29.09.2024 | 11:15


Zbog Gastoza je ponovo na meti pogrdnih komentara.

Foto: Printskrin/RTV PINK
ANĐELA ĐURIČIĆ PONOVO POSTALA GLAVNI PREDMET SPRDNJE! Zadrugari ismevaju njene klipove, ovo je OBIŠLO internet!

U rijalitiju Elita 8 publika je dobila priliku da svedoči razvoju odnosa između Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića, poznatijeg kao Gastoz. Od samog početka, spekulisalo se o njihovom odnosu, a sada se otvaraju nove karte. Situacija se menja iz dana u dan, a moglo bi se reći da je Gastoz uspeo Anđelu da osvoji svojim humorom, pa sve više vremena provode zajedno.

Razgovaraju do ranih jutarnjih časova, a Đuričićeva više ne može da negira simpatije. Marinković tvrdi da planira budućnost sa njom, što je izazvalo burne reakcije u spoljnom svetu. Njihovi klipovi su viralni, a Nemanja Đerić Đekson je morao da prokomentariše Gastozovo ponašanje, što je uradio u svom stilu:

- Ja kad se foliram da slušam ribu šta mi priča - napisao je Đekson, a Filip Đukić je podržao u narednom komentaru.

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Marinković Gastoz

- Nema suza, nema onoga, nema među hijenama. Ako nemaš nakoga ti se istresi na mene, ali nemoj da im otvaramo vrata - govorio je Nenad.

- Što pričaš tako sa mnom? Šta sam ja tebi? - pitala je Anđela.

- Jer hoću da budeš dugo tu. Prijaš mi, nisam znao da će ovako da se desi i da će lopta izmešu nas da postoji. Okrenula si mi mozak, nisam očekivala da ćeš da budeš iskrena pred svima. Očekivao sam da ćeš mesecima da me j*beš. Napravila si mi haos. Idemo po tvom dok ne poludimo. Je l' sam ja prenaglio? - pričao je Gastoz.

- Nisi, to sam ti i rekla. Ko je slušao dobro je čuo da nikad nisi bio naporan, osim na početku kad imaš dosadne fore. Za moj pojam je najbolje da funkcionišemo kako smo navikli, u prolazu imamo komunikaciju. Niko mi ne stvara pritisak sa nebitnim pitanjima. Ti šta god da ćeš da radiš radi, ja svoje znam. Ti se fokusiraj na druge stvari - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO: