JAVNO PONIŽENJE POBEDNICE "ELITE 7!" Anita Stanojlović zapomaže na sav glas, traži Anđelu mrvice ljubavi!


IZVOR: Republika/Š. P. - 29.09.2024 | 13:45


Anita Stanojlović nastavlja da se ponižava zbog Anđela.

Foto: TV Pink/printscreen
JAVNO PONIŽENJE POBEDNICE "ELITE 7!" Anita Stanojlović zapomaže na sav glas, traži Anđelu mrvice ljubavi!

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović i Anđelo Ranković definitivno su raskinuli!

Naime, Stanojlovićeva je konačno priznala da već mesecima laže da su njih dvoje i dalje zajedno, te da su hejteri bili u pravu kada su ih prozivali na mrežama - jer su oni raskinuli upravo tada kada su glasine o njihovom raskidu i kružile. 

Ona je u potresnoj objavi na Instagramu iznela šturo naznake o tome kako je zapravo ona ostavljena, te naglasila da prepušta Anđelu da javnosti objasni zašto je to tako.

Foto: Instagram printscreen

Anita Stanojlović

 

 

- Čisto da vas obavestim, Anđelo i ja smo raskinuli, ne sada nego kada ste i vi u sve to sumnjali, samo smo vešto prikrivali određene stvari. Očigledno su naši najveći hejteri bili apsolutno sve u pravu kada su govorili neke stvari. A iz poštovanja prema samoj sebi i mojoj ljubavi prema njemu neću ulaziti u detalje zbog kojih me je ostavio, to ću prepustiti njemu da objasni - poručila je Anita putem Instagrama.

Iako su oboje potvrdili raskid, Anita Stanojlović i dan-danas na profilu drži fotografiju sa njim, a sada je objavila i zajednički snimak, odnosno kompilaciju zajedničkih uspomena, pa nikome nije jasno da li su uspeli da izglade odnose ili Stanojlovićeva samo kuka za nekim prošlim vremenima. On se na ovu temu nije oglašavao, a njihovi fanovi i dalje svim silama navijaju za tu ljubav, iako se ispostavilo da Anđelo nije bio iskren prema Aniti.

Foto: instagram.com/printscreen

Anita Stanojlović

BONUS VIDEO: