ALARMANTNO STANJE - MARIJA ODMAH MORA SA MILJANOM KOD LEKARA! Loše vesti za porodicu Kulić, traže pomoć!


IZVOR: Republika/M. I. - 29.09.2024 | 15:15


Marija ne dolazi sebi, mora što pre sa Miljanom kod doktora.

Foto: ATA Images
ALARMANTNO STANJE - MARIJA ODMAH MORA SA MILJANOM KOD LEKARA! Loše vesti za porodicu Kulić, traže pomoć!

Nakon burne reakcije na vest o ćerkinoj trudnoći, Marija Kulić sada pokazuje veliku zabrinutost za zdravlje svoje naslednice. Naime, Marija je izrazila svoju brigu zbog činjenice da Miljana pije lekove zbog psihičkih problema, te postoji velika verovatnoća da neće moći da nastavi sa njihovim uzimanjem tokom trudnoće. Ova situacija bi mogla ozbiljno da utiče na zdravlje kako same Miljane, tako i na zdravlje nerođenog deteta.

- Marija je reagovala onako kako je zaista mislila. Vi nju morate razumeti. Miljana pije lekove zbog svog psihičkog stanja i velika je verovatnoća da neće smeti da ih uzima kako trudnoća bude odmicala. To će se odraziti na njeno zdravlje, a sa druge strane i na zdravlje bebe. Marija jedino o tome razmišlja. Ona je zabrinuta za Miljanino zdravlje, ali i zdravlje deteta koje treba da se rodi. Svi su svesni da je Marija ta koja je odgajala Željka, kojeg je Miljana dobila sa Ivanom Marinkovićem i svesna je da će to morati i sa drugim detetom - govori izvor blizak Mariji, pa dodaje:

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana i Marija Kulić

 

- Marija nema više ni snage da se bori sa decom, a na sve to ima Miljanu o kojoj konstantno brine i oko koje se stresira. Uništeno joj je zdravlje, a svesna je da Miljana o tom detetu neće brinuti kako treba.

- Marija je to rekla u afektu, ali mislim da tu nema smisla ni osnova. Ona o tome sada ne razmišlja, njoj je bitno da vidi Miljanu, da ode na taj lekarski pregled i da se ustanovi kako plod napreduje. Takođe, želi da se konsultuje sa svim Miljaninim lekarima zbog lekova koje uzima, ali i koje je uzimala godinama unazad koliko mogu da utiču na to dete. Jako je zabrinuta i ne zna šta će da radi, svesna je da neće moći da ubedi Miljanu da ode u bolnicu i odustane od deteta. Zaista joj je teško - govori izvor za Blic.

BONUS VIDEO: