HIT SCENA U ELITI! Popularna starleta se odlučila na veliku promenu - POGLEDAJTE ŠTA JE URADILA! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 29.09.2024 | 17:45


Kadar za nevericu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
HIT SCENA U ELITI! Popularna starleta se odlučila na veliku promenu - POGLEDAJTE ŠTA JE URADILA! (GALERIJA)

Slađa Poršelina Lazić, poznata po svojim stavovima o muškarcima i kuvanju, danas je iznenadila svoje cimere u rijalitiju "Elita" kada se pojavila u kuhinji i stala za šporet. Ova neobična promena je izazvala mnogo pažnje i pitanja među ostalim učesnicima rijalitija. POGLEDAJ GALERIJU

Kako je isticala u ranijim izjavama, Slađa je uvek naglašavala da muškarce osvaja svojim kulinarskim sposobnostima, ali izgleda da je sada odlučila da promeni svoj pristup. Njen trud i posvećenost su bili vidljivi, a ona čak nije samo kuvanje prepuštala sebi, već je i svoje cimere naučila kako da koriste šporet. Izazov sa paljenjem ringli bio je posebno interesantan, s obzirom da je Slađa zbog svojih mokrih ruku imala problem sa tim, što je navelo ostale učesnike da se zapitaju kako će se ova promena odraziti na njenu dalju ulogu u rijalitiju.

Reakcije cimera

Nakon što je Slađa iznela svoju novu veštinu kuvanja, reakcije njenih cimera nisu izostale. Mnogi su izrazili iznenađenje i oduševljenje njenom odlukom da se oproba u kuhinji, dok su drugi bili skeptični i sumnjičavi u vezi sa njenim motivima. S obzirom na to da je kuvanje u rijalitiju često predmet rasprave među takmičarima, ova promena kod Slađe definitivno je izazvala živopisne reakcije među ostalim učesnicima.

Šta nam donosi budućnost?

Slađina odluka da se upusti u kulinarske vode definitivno će uticati na dinamiku unutar rijalitija. Pitanje koje se postavlja jeste da li će ova promena biti privremena ili će Slađa zaista nastaviti da razvija svoje kulinarske veštine. Takođe, kako će ova promena uticati na njene odnose sa ostalim učesnicima i da li će je ovo približiti ili udaljiti od cilja da osvoji glavnu nagradu, ostaje da vidimo u vremenu koje je pred nama.

U svakom slučaju, Slađina odluka definitivno je dodala novu dimenziju dinamici unutar rijalitija i ostavila gledaoce u iščekivanju onoga što dolazi.

BONUS VIDEO: