SKANDALČINA, SOFIJA I TERZA UHVAĆENI USRED AKCIJE! Nakon spajanja kreveta svi su znali DA ĆE I DO OVOGA DOĆI!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 29.09.2024 | 20:45


Mislili da ih kamera ne snima!

Foto: Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV
SKANDALČINA, SOFIJA I TERZA UHVAĆENI USRED AKCIJE! Nakon spajanja kreveta svi su znali DA ĆE I DO OVOGA DOĆI!

Milena Kačavenda je javno otkrila neobičan događaj koji se desio tokom šetnje rijaliti para koji je prikupio svu pažnju širokog auditorijuma.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gastoz i Milena

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza su se usudili da se sakriju i poljube u tajnosti. Milena je ispričala Nenadu Marinkoviću Gastozu kako je bila svedok ovog događaja, otkrivajući da su se njih dvoje smejali nakon što su shvatili da su ih videli.

Jedan od detalja koji je privukao pažnju jeste činjenica da su Sofija i Terza verovali da su pronašli savršen tajni ugao koji nije bio vidljiv kamerama. Njihovo uverenje da su uspeli da se sakriju dodatno je doprinelo dramatičnosti u ovoj neobičnoj situaciji.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sofija i Terza

- Ušli su u prolaz i poljubili se. Video je da sam ih videla i smeje se. Oni veruju da ima ugao koji se ne vidi, gledaju u kamere, pa se kao ljube. Kad se okrenuo i video me - rekla je Milena. 

Podsećamo, Milena Kačavenda i Nenad Aleksić Ša su sinoć u izolaciji komentarisali njihov odnos, a kuma je obelodanila detalje Terzinog plana, koji uključuje spajanje kreveta sa Sofijom. Iako je odlučio da ništa ne priznaje do Miličinog porođaja, čini se da Terza više ne može da se strpi i da što pre želi da ozvaniči vezu sa Sofijom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena i Ša

- Munja i Terza su imali plan da izbace malu Kristinu iz kreveta, kako bi spojili krevete sa Keti i Sofijom. Njima je paravan za to da stave navodno hranu iza kreveta, a zapravo je jasno šta je plan - kazala je Milena Kačavenda.

- Terza treba da zna šta radi, a očigledno je šta radi. Ovako nešto se nikada nije desilo u rijalitiju. Njemu sam rekao da nije svestan svoje nesvesti - istakao je Ša tada.

BONUS VIDEO: