VELIKI ŠEF OTKRIO SREĆNE VESTI U ELITI! Terza i Munjez saznali za njen POROĐAJ, pa poskakali na noge!


IZVOR: Republika/O. B. - 29.09.2024 | 21:15


Veliki šef otkrio je srećne vesti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
VELIKI ŠEF OTKRIO SREĆNE VESTI U ELITI! Terza i Munjez saznali za njen POROĐAJ, pa poskakali na noge!

Veliki šef Bela kuća nije mogao da sakrije oduševljenje kada je saznao da je Danijel Dujković Munja postao ujak po treći put. U pismu koje je stiglo na adresu Bele kuće, Veliki šef je saopštio Danijelu da je postao ujak maloj Bogdani, koja je rođena juče. Detalji o težini (3.6 kg) i dužini (51 cm) novorođene devojčice su nesumnjivo obradovali sve ukućane, a naročito ponosnog novog ujaka.

Foto: printscreen/RTV Pink

Munjez Elita 8

 

- Draga Elito, imamo lepu vest! Munjez je postao ujak po treći put. Juče se rodila Bogdana, teška 3 kilograma i 600 grama, dugačka 51 centimetar. Sve je proteklo u najoljem redu, a ovo ti šalju roditelji da se malo počastite. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitao Gastoz.


Pismo koje je pročitao Gastoz izazvalo je oduševljenje u Beloj kući. Sa osmehom na licu, Gastoz je preneo saopštenje Velikog šefa Danijelu, koji nije krio svoju radost zbog ovog lepog događaja. "Dušice, nadam se da si super. Voli vas uja naviše na svetu," poručio je Munja, prenoseći ljubav prema novoj članici porodice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elitari čestitaju Munjezu

 


Ova lepa vest je razveselila sve ukućane, a posebno je obradovala Danijela, koji je već imao iskustva sa ujakovanjem, ali svaki put je to poseban i nezaboravan trenutak.

Ova lepa vest je unela posebnu radost u Belu kuću, gde su svi ukućani zajedno proslavili dolazak nove bebe. Danijel Dujković Munja je sigurno jedva čekao da podeli ovu lepu vest sa svojim cimerima, a reakcija svih je bila više nego emotivna.

BONUS VIDEO: