NACIJA PREVARENA NIKAD SUROVIJE! Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ - AFERA Terze i Sofije dogovorena sa TRUDNOM Milicom? Isplivao ŠOK DOKAZ!


IZVOR: Republika/O. B. - 30.09.2024 | 05:45


Milica Veličković mora hitno da se oglasi!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
NACIJA PREVARENA NIKAD SUROVIJE! Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ - AFERA Terze i Sofije dogovorena sa TRUDNOM Milicom? Isplivao ŠOK DOKAZ!

Na Instagramu je nedavno bivša zadrugarka Jelena Batos iznela šokantne informacije o aferi koja se trenutno odvija u rijalitiju "Elita 8" između Bore Terzića i Sofije Janićijević. Dok trudna Milica Veličković očekuje dolazak Borinog deteta, on je uhvaćen u flertu sa Sofijom, što je izazvalo brojne kontroverze u javnosti.

Jelena Batos je na svom Instagram profilu otkrila da je dobila informaciju o aferi između Bore Terzića i Sofije Janićijević koja je iznenadila mnoge. Prema njenim rečima, afera je navodno dogovorena pre početka rijalitija, a ono što je posebno iznenadilo javnost jeste činjenica da su Milica i Bora komšije sa Sofijom. Ove informacije su izazvale lavinu komentara i spekulacija o tome šta se zapravo dešava u "Eliti 8".

Foto: Instagram.com

Jelena Batos Instagram

 

Dok Milica Veličković očekuje porođaj sa Borinim detetom, javnost je zatečena njegovim flertom sa Sofijom Janićijević. Ova neobična ljubavna trokuta izazvala je brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama. S obzirom na informaciju koju je otkrila Jelena Batos, postavlja se pitanje da li je sve ovo deo unapred smišljenog plana ili je reč o spontanoj situaciji koja je izmakla kontroli.


Nakon što su procurile informacije o aferi između Bore, Milice i Sofije, javnost je burno reagovala. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o celoj situaciji, dok su se pojedini oglasili podržavajući jednog od učesnika rijalitija. Ova tema je definitivno postala glavna tema razgovora u medijskom prostoru, a reakcije se očekuju i od samih učesnika rijalitija. POGLEDAJ GALERIJU


Nakon ove objave Jelene Batos, očekuje se da će se javiti i ostali akteri ove priče kako bi dali svoje viđenje cele situacije. S obzirom na to da se afera odvija u realnom vremenu, zanimljivo je videti kako će se situacija dalje razvijati i da li će ove informacije imati ikakav uticaj na dalji tok događaja u "Eliti 8".

BONUS VIDEO: