SAZNALO SE ZA NJEGOVU AFERU SA TAKMIČARKOM ELITE! Gastoz javno RASKRINKAN, Anđela će poludeti kad sazna detalje!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 29.09.2024 | 23:15


Iako gotovo svi veruju da je trenutni centar Marinkovićevog sveta Đuričićeva, čini se da je realnost malo drugačija!

Foto: Printskrin/RTV PINK
SAZNALO SE ZA NJEGOVU AFERU SA TAKMIČARKOM ELITE! Gastoz javno RASKRINKAN, Anđela će poludeti kad sazna detalje!

Nenad Marinković Gastoz, poznati rijaliti učesnik i velika zvezda, nedavno je razgovarao sa Ivanom Keneški o novim devojkama koje su se uselile u vilu "Elite". Njegovo mišljenje o njima je izazvalo dosta pažnje i spekulacija među fanovima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana i Gastoz

Gastozova analiza Ene, Ive i Sofije

Gastoz je otvoreno izneo svoje utiske o novim cimerkama. Kada je reč o Eni, istakao je da ju je poznavao iz ranijih kontakata i da je smatra lepom devojkom. O Ivi je rekao da ona tvrdi da ga poznaje, ali da mu ona nije poznata. Ipak, istakao je da je smatra "s*ksipatičnom" i da je moguće da će započeti romansu sa nekim od učesnika. Za Sofiju je rekao da je autentična i da veruje da će se više uključiti u razgovore i događanja u vili.

 - Enu znam, muvao sam je jedno vreme. Ništa agresivno, lepa je devojka. Tipa ona izbaci stori, a ja joj bacim komentar. Ova mala Iva ona kaže da me zna, ja nju ne znam. Ona mi je s*ksipatična, možda će da završi sa nekim. Ova Sofija mi je autentična. Mislim da će Sofija više da zagrzie za priče, nego ove dve naše - rekao je Gastoz. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana i Gastoz

Reakcije fanova

Ove Gastozove izjave izazvale su različite reakcije među fanovima rijalitija. Mnogi su komentarisali Gastozovu iskrenost i otvorenost u iznošenju svojih utisaka o novim cimerkama, dok su drugi osuđivali njegovu prisnost sa Anđelom Đuričić. Takođe, mnogi su počeli da spekulišu o tome kako će se odvijati odnosi među učesnicima i da li će Gastozova predviđanja zaista postati stvarnost.

Foto: Printskrin TV Pink

Gastoz i Anđela

Život u "Eliti"

Ovaj razgovor je još jednom podsetio javnost na dinamiku koja vlada u rijaliti programima, gde se svaki detalj života u vili pažljivo analizira i komentariše. Nova devojke su sigurno uneti novi element u već kompleksne odnose među učesnicima, a publika sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO: