HITNO IZBACIVANJE IZ ELITE! On je morao da napusti imanje, učesnici zanemeli od šoka!


IZVOR: Republika/ D. L. - 30.09.2024 | 08:15


Voditelj Darko Tanasijević objasnio je nominovanima pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove.

Foto: Pink
HITNO IZBACIVANJE IZ ELITE! On je morao da napusti imanje, učesnici zanemeli od šoka!

Kao i svake nedelje došlo je vreme da neko napusti velelepno imanje i najgledaniji rijaliti šou program Elitu, pa je sinoć bilo vrlo veselo! Sinoćnji nominovani učesnici su Nenad Aleksić ŠaMilena KačavendaMarko Zec, Matea Stanković i Petar Ilić.

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je nominovanima pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove. U igrici je pobedila Milena Kačavenda.

Zbog najmanjeg broja vaših glasova "Elitu" je napustio Petar Ilić, na veliko iznenađenje svih prisutnih. 

Foto: RTV PINK printscreen

Petar Ilić napustio Elitu8

 

U isto vreme, 47 posto glasova ima Milena Kačavenda, 41 posto glasova ima Nenad Aleksić Ša, zatim 9 posto ima Marko Zec, 2 posto ima Matea i Petar Ilić napušta Elitu.

Podsećamo, na Instagramu je nedavno bivša zadrugarka Jelena Batos iznela šokantne informacije o aferi koja se trenutno odvija u rijalitiju "Elita 8" između Bore Terzića i Sofije Janićijević, pa je i to u velikom fokusu.

Foto: RTV PINK printscreen

Petar Ilić napustio Elitu8

 

Dok trudna Milica Veličković očekuje dolazak Borinog deteta, on je uhvaćen u flertu sa Sofijom, što je izazvalo brojne kontroverze u javnosti.

Jelena Batos je na svom Instagram profilu otkrila da je dobila informaciju o aferi između Bore Terzića i Sofije Janićijević koja je iznenadila mnoge. Prema njenim rečima, afera je navodno dogovorena pre početka rijalitija, a ono što je posebno iznenadilo javnost jeste činjenica da su Milica i Bora komšije sa Sofijom. Ove informacije su izazvale lavinu komentara i spekulacija o tome šta se zapravo dešava u "Eliti 8".

BONUS VIDEO: