SKANDALOZNO! Bora Terzić uradio OVO Sofiji dok ga Milica čeka sa STOMAKOM DO ZUBA! Izveo RITUAL koji je sve šokirao!


IZVOR: Republika/O. B. - 30.09.2024 | 12:15


Miona Jovanović razvezla jezik o aferi Bore Terzića!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SKANDALOZNO! Bora Terzić uradio OVO Sofiji dok ga Milica čeka sa STOMAKOM DO ZUBA! Izveo RITUAL koji je sve šokirao!

Miona Jovanović prošle noći progovorila je i o odnosu Bore Terzića sa Sofijom Janićijević. Poznato je da Miona nema dobar odnos sa Borinom verenicom Milicom Veličković, koja čeka njegovo dete, ali u ovoj situaciji je pokušala da je zaštiti. 

Foto: Printscreen/PINK

Bora Terzić Elita 8

 

- Imam jako lepa stopala i prstiće, što se stopala tiče, to je nešto što mi se najviše sviđa kod mene. Terza je lik koji je prošle godine rekao sve i svašta, a onda kao kad popije smo kao brat i sestra, izvinite, ljubi nas, preko Nenada je zvao mene. Rekao je da mu Ša šalje stvari, navikao je da je Nenad takva osoba, da je galantan, Nenad to nije ni pričao, ali ja sam morala da otkrije, ako može on meni to da kaže i da me vređa i da je odvratan, onda ću i ja. Bolje da se sklonim, jer ako bih prišla, to može da bude samo gore. Tako ćemo, ako si već tražio stvari i Nenad je hteo da mu da odelo za svadbu sa Milicom, zvao je da se vidimo, zapratio me je i pre sedme sezone - priča Miona i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 8

 

- Ne bih da grešim dušu, imali smo dobar odnos u sedmici, da li zbog Nenada ili ne, ali ima svega. Darko, šta bih ti rekla... Ponaša se providno previše, onako, vrlo lagano i u odnosu sa drugom devojkom, dok kod kuće ima trudnu ženu, svi znaju da ja Milicu ne gotivim, ali ovo što on radi, je jezivo. Milica je u fazonu da može da se druži sa devojkama, ali ovo je pređena granica. Istripovao je da je ne znam šta ovde, počeo je da vređa učesnike, kao zavodi red. On glumi devojku, pa glumi kao mafiju. Milica njega ne zanima, to je jasno, ne bi radio šta radi, on je njoj lizao stomak, to sam čula, a imali su i poljubac. Zove je ,,mali", ako je neko dira on je tu, Sofija je mali... Gleda je, vidi mu se u pogledu da je totalno odlepio za njom, više nije to da može da se sakrije, a vidim da se on ni ne trudi da sakrije. Ona ga navlači na neki način da je brani, malopre mu je nešto šapnula u prolazu, pa je on skočio na devojku, baci mu rovca i ćuti i onda on skače kao vepar, niko mu nije kriv što se dečko zaljubio. 

BONUS VIDEO: