CRNO MU SE PIŠE! Zola u problemu zbog Marije Kulić, NAJAVILA TUŽBU, A SAD MU PRETI I ZATVOR?!


IZVOR: Republika/ D. L. - 30.09.2024 | 12:45


Podsetimo, Marija je nedavno u emisiji Ami dži Šou pričala o Miljaninom stanju, što je šokiralo naciju.

Foto: ST/Nebojša Mandić, ATAImages
CRNO MU SE PIŠE! Zola u problemu zbog Marije Kulić, NAJAVILA TUŽBU, A SAD MU PRETI I ZATVOR?!

Majka učesnice Elite 8 Miljane Kulić, Marija Kulić, po svaku cenu hoće da prekine bilo kakav odnos naslednice i oca njenog deteta, Lazara Čolića Zole, pa mu sada preti zatvorom! Naime, Marija je, kako prenosi mediji, angažovala advokata i odlučila da podnese krivičnu prijavu protiv Zole, jer smatra da je on seksualno iskoristio Miljanu, za koju tvrdi da ima psihičke pribleme. 

Foto: ATA Images

Marija i Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

 

- Ukoliko Marija uspe da dokaže sve tvrdnje, Zoli preti i do tri godine zatvora, što je ona zahtevala od svog advokata da navede u tužbi i prijavi. Osim toga, Marija je uspela da nagovori Miljanu da ode na abortus, jer je sigurna da bi dete sutra, ako se rodi, zbog jakih lekova koje Miljana uzima, moglo da ima psihičke probleme. Marija zna koju je terapiju uzimala Miljana u vreme kada se viđala sa Zolom, a to može da dovede do ozbiljnih oštećenja ploda - priča izvor za Scandal. 

Foto: Shutterstock, ATA images, Printscreen

Marija Kulić, Lazar Čolić Zola

 

Podsetimo, Marija je nedavno u emisiji Ami dži Šou pričala o Miljaninom stanju, što je šokiralo naciju.

 Ovo nije prvi put da se ja ne slažem sa Miljaninom trudnoćom, sa prvom kada se rodio Željko, apsolutno sam je podržala u svemu, znajući da će sva obaveza pasti na mene, zbog Miljane kakva takva je, svi vidimo da je euforična, nestabilna, nekad u depresiji, njen sklop ličnsoti je takav, da jednostavno ne može samostalno apsolutno malte ne ništa da uradi, uvek se oslanjala na mene, razlog koji je. Na današnji dan je meni umrla mama, kada je Miljana imala 12 godina. Miljana u strahu da ni ona izgubi mamu i ona se tada veže za mene, to je bio taj trenutakgubitka moje majke i gledajući mene tužnu, nisam mogla da sakrijem tugu za majku. 

BONUS VIDEO: