IVANA MARINKOVIĆA PRETUKLI NARKO-DILERI! Zbog dugova od ranije dobijao batine! Ovo su šok-detalji!


IZVOR: Republika/ D. L. - 30.09.2024 | 13:15


Ivan je pozajmljivao novac, a uporedo je prodavao neku robu koju je pozajmio.

Foto: Printscreen/PINK
IVANA MARINKOVIĆA PRETUKLI NARKO-DILERI! Zbog dugova od ranije dobijao batine! Ovo su šok-detalji!

Ivana Marinkovića, učesnika Elita 8 navodno su pretukli narko dileri pre nego što se uselio na imanje u Šimanovcima, a sve zato što je dugovao dosta novca. 

Naime, godinama unazad Ivan je imao problema sa ljudima koji su prodavali drogu i od kojih je pozajmljivao novac, a inače, ranije kako se pričalo, nije poznato da li je on psihoaktivne supstance uzimao za sebe, ili za tuđe potrebe.

Foto: Printscreen/PINK

Ivan Marinković

 

- Ivan je pozajmljivao novac, a uporedo je prodavao neku robu koju je pozajmio. Kako je vreme prolazilo, on posle nije mogao da vrati i izmiri dugovanja, pa su batine često bile mafijaška opomena da prikupi novac. Zbog toga je, kako se priča, zaostajao sa plaćanjem alimentacija Goci Tržan za ćerkicu Lenu - priča izvor za Skandal.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivan Marinković

 

Inače, žestoki sukob između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića izazvao je veliku pažnju javnosti. Ova napeta situacija dovela je do oštrih reči, kako među bivšim supružnicima, tako i među njihovim prijateljima. S obzirom da neprestano spominju ljude iz spoljnog sveta, oni su se uključili u komentarisanje odnosa Jelene i Ivana, pa su otkrili nove detalje iz njihovog zajedničkog života.

Jedan od ključnih aktera ovog sukoba bio je Ivanov kum Gera, koji nije štedeo reči kada je reč o Jeleninim postupcima. On je jasno izneo svoje mišljenje o novonastaloj situaciji, ističući da se gnuša Jeleninih postupaka i reči. Gera je naglasio da je Ivan više voleo Jelenu nego što je ona volela njega, te da je ona svojim postupcima i rečima išla protiv sebe. Dodatno je naglasio da je Jelenina nova veza "veštačka priča" te da je Ivan previše idealizovao svoju bivšu suprugu.

BONUS VIDEO: