ANITA POSLE RASKIDA IDE POD NOŽ: Pokušava da se rehabilituje remontom, a ponaša se kao da je i dalje u vezi s Anđelom, odao je jedan detalj (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 30.09.2024 | 17:45


Stanojlovićeva očito nije srećna što se razišla sa Rankovićem.

Foto: ST/Dragan Kadić
ANITA POSLE RASKIDA IDE POD NOŽ: Pokušava da se rehabilituje remontom, a ponaša se kao da je i dalje u vezi s Anđelom, odao je jedan detalj (FOTO)

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović, poznata široj javnosti i po svojoj emotivnoj vezi sa Anđelom Rankovićem, nedavno je šokirala svoje pratioce na društvenim mrežama vestima o raskidu.

Nakon njene objave, ubrzo potom je i Anđelo potvrdio raskid, ali je odbio da komentariše detalje zbog kojih su se razišli.

Foto: Facebook/Zadruga 7 Elita, Amig show

Anita Stanojlović prva objavila da su ona i Anđelo raskinuli

Nakon ovih vesti, Anita je odlučila da započne novo poglavlje u svom životu i posveti se sebi. Jedan od prvih koraka ka promeni je poseta ordinaciji plastične hirurgije, gde je zakazala tajanstvenu operaciju, prenosi Pink.rs.

Iako detalji o operaciji još uvek nisu poznati javnosti, ovo je jasan znak da Anita želi da se fokusira na svoje fizičko i emocionalno stanje kako bi se osećala što bolje posle raskida.

Inače, sao par dana, koliko je prošlo od objave njihovog raskida, Anita već prima brojne poklone koji joj stižu na kućnu adresu.

Ogroman buket cveća, torta, baloni u obliku srca i broja "9" stigli su kao simbolični gestovi podrške. Pored toga, stiglo je i nekoliko kutija slatkiša koje Anita obožava, što dodatno pokazuje da njeni prijatelji i porodica žele da joj pruže podršku u ovom teškom periodu.

Foto: printskrin instagram

Anita Stanojlović i dalje slavi vezu s Anđelom Rankovićem


Anita se oglasila na društvenim mrežama zahvaljujući na podršci i istakla simboliku broja "9", aludirajući na devet meseci koje su ona i Anđelo proveli zajedno.

Hvala na svemu, na predivnih 9 meseci sa nama, i u dobru, i u zlu - napisala je ona.

Međutim, obe strane su odlučile da zadrže privatnost i ne otkrivaju razloge raskida, ostavljajući javnost u znatiželji i misteriji oko njihove veze.

Anita Stanojlović je odlučila da se posveti sebi i krene napred nakon raskida, a javnost sa nestrpljenjem i znatiželjom očekuje da vidi šta je sledeće rešila da koriguje na sebi.

Podsetimo, pojedini su je već kritikovali što tako mlada i lepa poseže za plastičnom hirurgijom, ali ona ne mari za to, smatrajući da lepota mora na vreme da počne da se neguje i čuva kako bi i u kasnijim godinama izgledala lepo i mladoliko.

BONUS VIDEO: