20.000 EVRA JOJ LEŽE NA RAČUN SVAKOG MESECA?! Otkriveni detalji o HONORARU Mione Jovanović!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 30.09.2024 | 18:15


Lepa cifra!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
20.000 EVRA JOJ LEŽE NA RAČUN SVAKOG MESECA?! Otkriveni detalji o HONORARU Mione Jovanović!

Samo što je sinoć u Beloj kući večera bila završena, atmosfera u rijalitiju je postala napeta, a onda je došlo do incidenta koji je šokirao učesnike i gledaoce.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Uroš

Glavni akteri sukoba su bili Uroš Stanić i Miona Jovanović, a razlog se činio krajnje banalan - red u toaletu. Uprkos tome, ova svađa je izazvala veliku pažnju, a posebno zbog reakcije Mione koja je odlučila da fizički napadne Uroša.

Reakcija produkcije

Kada je sukob eskalirao, Veliki šef je morao da reaguje. Miona je bila izuzetno isprovocirana, pa je odlučila da uleti u kupatilo i izgrebe Uroša. Srećom, ostali učesnici su brzo reagovali i sprečili veći sukob. Međutim, nasilje je u Eliti strogo kažnjivo, pa su Mitrovići, u dogovoru sa čitavim stručnim timom, odlučili da kazne Mionu Jovanović. Kao kazna, oduzet joj je mesečni honorar, što je za mnoge bilo iznenađenje. Specifikacije o cifri nisu bile potpuno jasne, ali mnogi ističu da je u pitanju suma od oko 20 hiljada evra, koliko bi Miona, kako navode domaći mediji, zaradila za mesec dana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Uroš

Reakcije javnosti

Ova situacija izazvala je brojne komentare i reakcije javnosti. Mnogi su isticali činjenicu da je Miona primer kako neko može sebe srozati za jako kratak vremenski period. Uprkos tome što je sukob izbio oko banalnog razloga, reakcija Mione je izazvala šok i nevericu kod mnogih.

Ovaj incident je pokrenuo brojne rasprave o ponašanju u rijaliti programima, ali i o tome koliko je važno kontrolisati svoje postupke u stresnim situacijama. Miona Jovanović je postala tema brojnih diskusija, a njen postupak će ostaviti dubok utisak na tok takmičenja u Eliti.

BONUS VIDEO: