"SOFIJA I TERZA SU SVE VREME U VEZI": Isplivala GORKA ISTINA koju pokušavaju da zataškaju, bivši cimer otvorio Pandorinu kutiju, izneo sve detalje njihovog odnosa (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 30.09.2024 | 19:15


On je uvek bio najbolji kritičar za sva dešavanja u Beloj kući.

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukić, Pixabay.com
"SOFIJA I TERZA SU SVE VREME U VEZI": Isplivala GORKA ISTINA koju pokušavaju da zataškaju, bivši cimer otvorio Pandorinu kutiju, izneo sve detalje njihovog odnosa (FOTO)

Bivši rijaliti učesnik Marko Đedović priznaje da rado prati dešavanja i ove sezone, pa je jedan od redovnih koji komentarišu i analiziraju dešavanja u ''Eliti 8''.

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Đedović najpomnije posmatra dešavanja u "Eliti 8"

On se sada oglasio kako bi dao svoj sud o odnosu između Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze koji već danima poriču da se između njih desio poljubac, iako su, kako zaključuju svi koji gledaju rijaliti, po svemu sudeći uveliko i u vezi.

- Gledao sam sinoć i šokirao sam se šta pričaju, ja ne znam kako njima nije jasno da mi to sve vidimo?! Mislim nije to da su otišli da bace smeće i koga briga da to gleda. Onolika sigurnost u to da mi ništa ne vidimo mi je jeziva, možda zato što sad gledam spolja i pratim, pa sam i preupućen u dešavanja. Milena je rekla ono što mi već znamo i videli smo, eventualno još jedan poljubac manje više koga briga. Poenta je ista, a to je da su Sofija i Terza u vezi samo da to još nisu pred ukućanima rekli, ali pred nama kao gledaocima jesu u utorak ispod trema - tvrdi za Pink.rs Marko, koji pomno prati sve situacije unutar Bele kuće, te komentaariše i to što su Terza i Munja najbolji prijatelji, a Munja sve tajne preonosi Mileni Kačavendi koju je pljuvao celo leto:

Foto: Printskrin TV Pink

Sofija Janićijević I Borislav Terzić Terza negiraju poljubac koji su svi videli

- Milena je namazana i pametna žena, i uvek dobije šta želi, izuzev ako je pokojnik neki u pitanju (smeh). Da se vratimo na poentu, Munja to uvek radi, nikakvi oni prijatelji nisu samo su nužno zlo jedni drugima tamo. Ma Munja je pljuvao i Terzu i Milicu, nema koga nije, pa su dobri, ja sam vam pričao tamo su manji od makovog zrna kad se pojavi neko jak mentalno, a napolju ih lože kao majmune, pa se kur*e. Videli ste i na mom primeru, tamo kad sam svi su kako oni kažu PK, a kad izađem nesto baljezgaju.

BONUS VIDEO: