UČESNIK ELITE HITNO PREBAČEN U BOLNICU! Odrađena momentalna HOSPITALIZACIJA, evo u kakvom je stanju (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 01.10.2024 | 13:20


Samir Ramović se oglasio iz bolničke postelje i otkrio detalje!

Foto: ST/Nebojša Mandić
UČESNIK ELITE HITNO PREBAČEN U BOLNICU! Odrađena momentalna HOSPITALIZACIJA, evo u kakvom je stanju (FOTO)

Bivši takmičar "Elite 7", Samir Ramović, koji je pre dve nedelje operisan u Turskoj gde mu je urađena transplatacija bubrega, ponovo je hospitalizovan zbog komplikacija. Samir je lično obavestio javnost putem svog Instagram naloga, gde je otkrio da je ponovo primljen u bolnicu zbog određenih problema.

Naime, Ramović je izjavio da je bio planiran let za Podgoricu, ali da je ponovo hospitalizovan zbog komplikacija koje su se javile nakon operacije. Iako je istakao da nije reč o nečemu ozbiljnom, istakao je da se radi o određenoj količini tečnosti oko bubrega, poznatoj kao limfa, koja je uočena tokom kontrolnog pregleda. Samir je otkrio da mu je prepisana određena procedura radi bržeg zalečenja.

Foto: instagram.com/sakiramos

Samir Ramović se oglasio na Instagramu

- Dragi moji, mnogi me pitaju kada ću kući, pa evo i odgovora za sve. Jutro smo ujak i ja imali let za Podrogoricu, međutim ja sam ponovo hospitaliziovan. Ništa nije strašno, dešavaju se ovakve stvari. U sklopu kontrolnog pregleda rađen je i ultrazvučni, i tada je uočena odrešena bespotrebna količina tečnosti oko bubrega koja se zove limfa - napisao je Samir i otkrio koja procedura mu je prepisana radi bržeg zalečenja.

 

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno među fanovima Samira Ramovića, koji su iskazali svoju podršku i brigu za njegovo zdravlje. Mnogi su izrazili nadu da će Samir brzo prevazići ove nove zdravstvene izazove i poželeli mu brz oporavak.

BONUS VIDEO: