ANĐELA SE VRATILA STAROM ZANATU! Đuričićeva zaboravila na kamere pa POKAZALA SVOJE UMEĆE PRED DVOJICOM! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 01.10.2024 | 17:15


Opa!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANĐELA SE VRATILA STAROM ZANATU! Đuričićeva zaboravila na kamere pa POKAZALA SVOJE UMEĆE PRED DVOJICOM! (FOTO)

Anđela Đuričić, poznata i pod nadimkom Sirena o Đenovića, istakla se kao jedna od najzanimljivijih učesnica rijalitija "Zadruga". Njen pristup, koji se bazirao na iskrenosti i otvorenosti, osvojio je ne samo simpatije gledalaca, već i ostalih takmičara. Anđela je često kritikovala ponašanje svojih cimera, posebno zbog slobodnih odnosa i veza sa zauzetim muškarcima, čime je dodatno pojačala svoj imidž moralnog stuba u Beloj kući. Gledaoci su sa oduševljenjem pratili njen stav i ponašanje, dok su njeni roditelji s ponosom isticali svoju mezimicu pred celim Đenovićima.

Foto: Printskrin TV Pink

Anđela Đuričić

Kada je ušla u "Zadrugu", Anđela se predstavila kao frizerka, naglašavajući da planira da se vrati ovom poslu nakon izlaska iz rijalitija. Međutim, ta ambicija se u spoljnom svetu još nije ostvarila, što ostavlja prostor za spekulacije o njenoj budućnosti. Tokom svoje prve sezone, započela je romansu sa Matijom Matijevićem, koja, iako je bila prisna, nikada nije prešla granicu intimnosti. Njihov odnos se sastojao uglavnom od poljubaca i razgovora, čime su zadržali određenu dozu misterioznosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink/printscreen

Anđela i Zvezdan

Anđela se nakon skandala koji je napravila u Zadruzi 6 sa Zvezdanom Slavnićem ponovo vratila u rijaliti i u osmoj sezoni koja se trenutno emituje, a Đuričićeva i ovoga puta privlači mnogo pažnje publike. Poslednji u nizu trenutaka koji je imao veliku pažnju šitrokog auditorijuma bio je momenat kada se Anđela vratila svom starom zanatu.

Foto: Instagram.com/_tko.tu.koga_

Anđela šiša cimere

Naime, kako se može videti na Instagram stranici koja se bavi popularnim rijalitijem, lepotica iz Đenovića je potpuno zaboravila na kamere, te dohvatila svog bivšeg, Matiju Matijevića, ali i Borislava Terzića, gde im je pokazala svoje umeće sa mašinicom. Da li će joj se zaista ostvariti san po izlasku iz rijalitija, gde će nastaviti da se bavi svojim zanatom.

BONUS VIDEO: