OBJAVLJENE NAJNOVIJE VESTI O DISKVALIFIKOVANOJ TAKMIČARKI: Ivani Keneški se gubi svaki trag, evo šta se desilo!


IZVOR: Republika/O. B. - 01.10.2024 | 18:15


Ivana Keneški se gubi nakon diskvalifikacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OBJAVLJENE NAJNOVIJE VESTI O DISKVALIFIKOVANOJ TAKMIČARKI: Ivani Keneški se gubi svaki trag, evo šta se desilo!

Učesnica rijalitija Elite, Ivana Keneški, iznenadila je javnost svojom hitnom diskvalifikacijom zbog nasilja. Prema zvaničnom saopštenju koje je objavljeno, Ivana je prekršila najstrože kažnjivo pravilo i zbog toga će snositi kaznu od 50.000 evra, kao i biti tužena od strane televizije Pink.

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Ivana Keneški diskvalifikovana ona će na osnovu ugovora snositi kaznu od 50.000 evra a Pink će je tužiti u skladu sa tim - glasilo je pismo. POGLEDAJ GALERIJU

 

Nakon diskvalifikacije trag Ivane Keneški se apsolutno gubi. Naime, kako istražujemo, profil na Instagramu je obrisan, a nakon toga se oglasila i njena podrška na fan profilu. 

- Hvala svima na podršci. Danas smo dobili ogromnu količinu ohrabrujućih poruka. Ne znamo šta se trenutno dešava, ali nadamo se da ćemo uskoro saznati više - napisano je na stori priči.

Dok mnogi spekulišu o razlozima diskvalifikacije, javnost je bila šokirana pojavom snimka koji je navodno bio razlog za izbacivanje Ivane iz rijalitija. Detalji ovog snimka nisu dostupni, ali je očigledno da je njegov sadržaj bio dovoljan da se donese odluka o diskvalifikaciji.

Ova neočekivana situacija je izazvala brojne reakcije javnosti i postala glavna tema diskusija na društvenim mrežama, ostavljajući mnoge u šoku zbog naglog preokreta u toku rijalitija Elite.

BONUS VIDEO: