ŠKATARIĆ ZADOVOLJIO KAČAVENDU! Uhvaćeni na DELU, zavukao joj ruku, pa joj uradio OVO! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 01.10.2024 | 22:45


Milena Kačavenda će morati da objasni.

Foto: ST/Vladimir Lukić
ŠKATARIĆ ZADOVOLJIO KAČAVENDU! Uhvaćeni na DELU, zavukao joj ruku, pa joj uradio OVO! (FOTO)

Takmičarka rijalitija ,,Elita 8" Milena Kačavenda šokirala je sve kada se na Instagram profilu koji se bavi raskrinkavanjem rijaliti tajni, pojavila slika sa mlađim takmičarem iz Crne Gore Nikolom Škatarićem

Naime, dosta se spekulisalo da između Kačavende i Uroša Rajačića dešava nešto više od prijateljstva, ali izgleda da ni Škatarić nije mogao da joj odoli. Naime, tokom emisije Škatarić je zavukao ruku među Milenine noge, što je kamera zabeležile, a svi su se zapitali da li među njima ima nešto više od prijateljstva, shodno ovako prisnom kadru. 

Foto: Instagram.com

Nikola Škatarić i Milena Kačavenda

 

Tokom podele budžeta u Beloj kući došlo je do žestokog sukoba Milene Kačavende i Uroša Rajačića. Naime, pale su teške reči, a Kačavenda je posle vrebalnog okršaja počela da prati Rajačića u stopu do iznemoglosti, kako bi ga još više isprovocirala. 

- Ajde, picopevac, šta si se naložio ovde, bre, kakav si ti frajer nemoj da te uništim ovde. Šta oćeš od mene - vikala je Milena za njim, dok ih je opkoljavalo obezbeđenje.  POGLEDAJ GALERIJU

- Ajde, Milenko, babo jedna, idi dahći vereniku na telefon, budalo jedna raspala. Nemoj da te diskvalifuikujem ovde i da te rešim za dve sekunde - odbrusio je Rajačić.

- Jedva čekam da te neko ovde razvuče kao kantu, budalo jedna, veliki šmeker, a kompleksaš težak - nastavila je da podbada Kačavenda.

- Pa jesam veliki šmeker, htela si da budeš sa mnom babetino, sad kad sam te odbio proradili kompleksi - rugao joj se Uroš.

 

BONUS VIDEO: