GEJ STRIPTIZ U ELITI! Uroš ŠČEPAO Marka Zeca za PONOS, pa ga doveo do ludila pred svima - JEDVA GA OVUZDALI! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 01.10.2024 | 21:45


Uroš Stanić napravio je haos u Eliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
GEJ STRIPTIZ U ELITI! Uroš ŠČEPAO Marka Zeca za PONOS, pa ga doveo do ludila pred svima - JEDVA GA OVUZDALI! (FOTO)

Danas su takmičari rijalitija "Elita 8" dobili izazov da odigraju popularnu igru "Igru ili istinu", a jedan od najzapamćenijih trenutaka bio je kada je Uroš Stanić dobio zadatak da izvede striptiz Marku Zecu. Uroš, koji je poznat po svojoj hrabrosti i neustrašivosti, odmah je prihvatio izazov, što je izazvalo uzbuđenje među ostalim cimerima.

Kada je Uroš počeo da izvodi striptiz, dobio je burne ovacije svojih cimera. Njegova samouverenost i energija su bili zarazni, te su se ostali takmičari brzo pridružili u navijanju i bodrenju. Atmosfera u kući je bila uzavrela, a Uroš je pokazao svoj talenat za zabavu i podigao energiju celog prostora. POGLEDAJ GALERIJU


Ipak, najveće iznenađenje usledilo je kada je Uroš prišao Marku i uhvatio ga za intimni deo tela. Taj potez izazvao je šok među prisutnima, dok je Marko delovao zatečeno. Nakon toga, Uroš se bacio u zagrljaj Marku i blizu usana ga poljubio, ostavljajući sve prisutne u neverici.

Ovaj događaj izazvao je žestoku reakciju javnosti, koja je bila podeljena u svojim stavovima. Dok su neki osudili potez takmičara kao neprikladan i prešao granicu, drugi su istakli da je to deo zabavnog programa i da treba shvatiti u kontekstu rijalitija.

Nakon ovog događaja, atmosfera u kući "Elita 8" postala je napeta, a odnosi među takmičarima značajno su se promenili. Uroš i Marko su se povukli u svoj kutak kako bi razgovarali o tome šta se zapravo desilo, dok su ostali takmičari bili uznemireni situacijom koja se odigrala pred njihovim očima.

S obzirom na dramu koja se odigrala, ostaje da vidimo kako će se odnosi među takmičarima dalje razvijati, kao i da li će ovaj događaj imati dugotrajne posledice na dinamiku unutar kuće "Elita 8". Jedno je sigurno – ova epizoda definitivno će ostati upamćena kao jedna od najkontroverznijih u istoriji ovog rijalitija.

BONUS VIDEO: