RAZVODI SE ANA RADULOVIĆ! Voditeljka se hitno oglasila, evo da li je reč o PREVARI!


IZVOR: Republika/ D. L. - 02.10.2024 | 11:20


Ovo će uraditi zbog sina!

Foto: Instagram/ana.radulovic
RAZVODI SE ANA RADULOVIĆ! Voditeljka se hitno oglasila, evo da li je reč o PREVARI!

Voditeljka "Elite 8Ana Radulović saopštila da su ona i njen suprug Mirče Radulović doneli odluku da se raziđu, nakon 11 godina braka.

Ana je jasno stavila do znanja da razlog stavljanja tačke nije treća osoba, niti porodično nasilje, već zajednička odluka. Ona je odmah objasnila u kakvom je odnosu sa Mirčetom, a sve u cilju toga da bi se sprečile bilo kakve spekulacije o neverstvima i slično. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Radulović

 

- S obzirom da sm oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje Ane Radulović za Pink.rs. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Radulović

 

Inače, Ana Radulović je poznata kao osoba koja veoma vodi računa o svom izgledu, ali i kao neko ko je veoma posvećen poslu i porodici. Njen trud oko održavanja izgleda i fitnes rutina očigledno daju rezultate, a ova fotografija je samo jedan od mnogobrojnih dokaza njene posvećenosti.

Foto: instagram.com/mirceradulovic

Ana Radulović i Mirče

 

Fotografije voditeljke Ane Radulović u beloj haljini izazvale su veliku pažnju na društvenim mrežama, a brojni komentari ispod objave jasno pokazuju oduševljenje njenim izgledom i stilom. Ovo je samo još jedan primer kako Ana uspeva da svojim izdanjima privuče veliku pažnju javnosti i svojih fanova.

BONUS VIDEO: