RASKRINKAVANJE U MINSKOM POLJU: Slađa Lazić otkrila da Anđela planira da uništi Zvezdana! Tek će da se sazna istina!


IZVOR: Republika - 02.10.2024 | 21:00


U "Mniskom polju sa Sanjom", bivša učesnica "Elite" Slađa Lazić Bošković ispričala je kako je izluđuju devojke koje se predstavljaju da su fine i poštene, a onda u rijaloitiju pokažu ko su zapravo. Ona je iskreno rekla da je varala svog muža i da sada sa njim ima korektan odnos zbog dece. Anđela Đuričić joj se ne dopada jer glumi sveticu, a kako kaže, gor aje od većine učesnica koje svi osuđuju.

Foto: Video
RASKRINKAVANJE U MINSKOM POLJU: Slađa Lazić otkrila da Anđela planira da uništi Zvezdana! Tek će da se sazna istina!

Bez dlakle na jeziku, bivša učesnica "Elite" oplela je po većini učesnika i kako kaže zgrožena je Terzinim ponašanjem. Slađa Lazić Bošković kaže da Milica treba da se opusti i razmišlja o detetu koje će za dva meseca doneti na svet. Savetuje je da zaboravi na Terzu koji ne zaslužuje ni da vidi ćerkicu kada se rodi. Takođe se dotakla i Anđele Đuričić i priznal ada joj se uopšte ne dopada.

"Njanjava je, ja ne podnosim te devojke koje se nešto prenemažu. Pa, videli smo koliko je karakterna i kako se drži nekih svojih principa. Strašno šta je devojka sebi uradila. Sve okej, sve smo mi bile zaljubljene, pa nismo svoje, ali imaš neke granice. Ona se tako fino predstavila u onoj svojoj prvoj sezoni učešća, kad ono, fina, fina, pa videli smo sve i svašta. Ne znam, hoće da napravi od sebe sada žrtvu, da tovari sve Zvezdanu. Jel bio nasilan? Šta ćeš sa njim napolju... Ona kaže kako on ima zabranu prilaska, a on tvrdi da nema i da to može da se proveri. I? Ko je lud? Mi ili ona?! Ne poznajem Zvezdana, ni nju, ne branim nikoga, ja sam uvek na ženskoj strani, ali devojko. Imaš plan da dođeš do prvog mesta i da se pereš kao žrtva. Pusti me toga", kaže Slađa i nadovezuje se na Bebicu.

"Bebica je najodvratnije stvorenje koje sam upoznala. On je folirant, pikirao Miljanu. Bio je njen vozač, on laže da su se upoznali u cvećari, on bio njen vozač i onda je smuvao, klošar. Sve radi zarad interesa, i ova veza sa Teodorom i to je da bi bio u žiži i ostao u rijalitiju, sve radi da bude tema, odvratan je", objasnila je Lazićeva.

Celu emisiju pogledajte na početku teksta!