SKANDALČINA! Sofija ozvaničila VEZU sa Terzom, pa se obratila TRUDNOJ Milici, ona IZGORELA OD BESA! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 02.10.2024 | 15:20


Veličkovićeva hitno reagovala nakon Janićijevićkinog gostovanja!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV
SKANDALČINA! Sofija ozvaničila VEZU sa Terzom, pa se obratila TRUDNOJ Milici, ona IZGORELA OD BESA! (FOTO)

Atraktivna Sofija Janićijević, koja je sinoć tokom žurke priznala da je u vezi sa Borislavom Terzićem Terzom, gostovala je u radio-emisiji "Amnezija", gde je još jednom ovo potvrdila, a onda se obratila trudnoj Milici Veličković.

- Sofija, da li ste u vezi? - upitao je Munjez.

- Da jesmo od juče. Terza je sve priznao i bilo mi je lakše jer nikad ne bih ušla u vezu sa zauzetim - rekla je Sofija.

- Šta bi rekla Milici, onako sa ženske strane? - upitao ju je Terza, koji inače vodi emisiju.

- Želim da bude dobro i ona i beba - rekla je Sofija.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sofija se obratila Milici

Terza je otkrio šta ne voli na Sofiji.

- Ne volim što je koketa, ona nekog pogleda dva puta i to je to - rekao je Terza.

- Meni se ne sviđa što ne dopušta da me iko pogleda - rekla je Sofija.

Hitno se oglasila i Milica, koja je šokirala Sofijinim rečima.

- Ne znam da li se nakon ovoga plaši Boga, pošto njena majka kaže da je velika vernica. Blam su mi i on i ona - rekla je Milica za "Pink.rs".

Foto: Instagram.com

Milica objavila Sofijine slike

Podsećanja radi, Milica je sinoć objavila i Sofijine skandalozne fotke. Na fotografijama u donjem vešu, možemo videti Sofiju koja je nekoga pokušavala da zavede ovim kadrovima, a Veličkovićeva je uz to poslala Bori poruku: "Ovu će tata sigurno da podrži ljubavi".

- Nakon svega što sam videla i čula jasno mi je da je njegovoj zadnjici samo bitno da je prva tema, a da mu je ona stvar zinula za znate već čim, da izvinete. Pre godinu dana je plakao i pričao sličnu priču za mene, da se posle četiri godine zaljubio. Nema nikakav osećaj za moju trudnoću, kao ni za bebu. Dete pominje samo kada mu to odgovara. Lako je napraviti, a on je pokazao da dete ne zaslužuje ni 1% nakon svega. Bitno je da se on smeje, da uziva i da je totalno lagan. Da ne razmišlja kako je meni i da li se ja stresiram, da li uopšte mogu da spavam i jedem. Samo razmišlja kako da odbrani sebe i da svali sve na mene. Pokazao je ko je zaista on u trenutku kada je bio na najvećem životnom testu, pao je nakon samo par dana. Samo cu reći da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći i da je jako bedno da preko mene pokušava da pere sebe i umanji sve sto je uradio. Videla sam na šta je sve spreman i bolje i sad nego da mi je ovo napolju uradio nakon nekog vremena. Imam vremena do porođaja i dobro ću razmisliti o očinstvu, hoće li zaista biti upisan kao otac ili ne s obzirom ma to da je prešao sve granice. Jadan je i on i svi ostali koji ovo pravdaju našim odnosom pre trudnoće - dodala je Milica nakon toga.

BONUS VIDEO: