NOVA ŠOK-ODLUKA MILICE VELIČKOVIĆ: Evo šta planira da uradi sa još NEROĐENOM BEBOM, sve sama isplanirala (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 02.10.2024 | 18:45


Unapred joj odredila sudbinu!

Foto: printscreen/RTV Pink
NOVA ŠOK-ODLUKA MILICE VELIČKOVIĆ: Evo šta planira da uradi sa još NEROĐENOM BEBOM, sve sama isplanirala (FOTO)

Trudna verenica aktuelnog učesnika "Elite 8" Borislava Terzića Terze, Milica Veličković, koja prolazi kroz težak period zbog njegove preljube sa cimerkom Sofijom Janićijević, otvorila je srce i podelila svoje emotivno iskustvo sa javnošću.

Naime, ona je, najavljujući gostovanje u emisiji kod Sanje Marinković, istakla koliko joj je teško da se nosi s celom situacijom, ali je istovremeno izrazila veru u bolje dane koji dolaze.

- Bebo moja, koliko god da nam je sada teško, znam da će nam sve ovo jednog dana biti juče i da ćemo zajedno biti najbolji tandem, baš kao što sam ja sa svojom mamom. Ti ćeš biti jedno od vodećih lica, to ti obećavam, jedne divne televizije gde si i nastala. Ličilo je na bajku, ispalo je da nije.. ali stvorićemo novu - poručila je emotivno Milica, pokušavajući da pruži podršku i ohrabrenje svom nerođenom detetu.
 

 


Podsetimo, Milica i Terza su se upoznali u "Eliti 7", gde su započeli ljubavnu romansu koja je rezultirala Milicinom trudnoćom i njihovom veridbom nakon izlaska iz rijalitija.

 

 

Međutim, nedavno otkriće Terzine preljube je dovelo do teških trenutaka za Milicu, koja je zbog stresa čak završila u bolnici.

- Kada se u utorak poljubio na žurki sa njom, a u sredu je pričao o meni, kako me voli, pričao o detetu, a onda je legao kraj nje i zaboravio sve, pozlilo mi je - otkrila je Milica Veličković nedavno izražavajući svoje emotivno stanje u vezi sa celom situacijom.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza ozvaničili vezu

Njena iskrenost i otvorenost su naišli na podršku mnogih ljudi koji prate ovu kontroverznu situaciju, a najava gostovanja u emisiji kod Sanje Marinković izazvala je dodatno interesovanje javnosti.

Milica je odlučila da otvoreno progovori o svojim osećanjima i iskustvima, nadajući se da će njena priča moći da osnaži i inspiriše druge koji prolaze kroz slične teškoće.

Kako će se dalje odvijati situacija i kakav će uticaj imati Miličino gostovanje u emisiji, ostaje da vidimo u narednim danima. Jedno je sigurno - Milica Veličković je pokazala hrabrost i snagu da se suoči sa izazovima koje joj život postavlja, a njena iskrenost je dodatno osvetlila svetlost na temu emotivne podrške i suočavanja sa teškim situacijama.

BONUS VIDEO: