TRANSFER BLAMA: Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš - od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 02.10.2024 | 19:15


Protekla noć je skupo koštati!

Foto: Printscreen/Pink TV
TRANSFER BLAMA: Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš - od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO)

Nakon žestokog sukoba koji je imala sa Stefanom Karićem u kome je on, između ostalog, pomenuo i Janjuša, zbog sinoćnje žurke tokom koje je Aneli Ahmić zajedno sa Urošem Rajačićem tražila zadatak od Drveta Mudrosti, oglasio se i sam Marko Janjušević

Naime, on je na svom Instagram profilu prozvao Aneli kada se osvrnuo na njen postupak od prošle noći, pa je na taj način otkrio i da nije kivan na Uroša:

- Kad te bivša opere, a opet te sramota - napisao je Janjuš u svojoj instagram priči.

Foto: printskrin instagram

Marko Janjušević Janjuš doživeo transfer blama

Podsetimo, zbog Anelinog i Uroševog zadatka je došlo do više sukoba u "Eliti 8", a Mateja Matijević i Aneli su tokom noći žestoko zaratili.

Sve se desilo zbog toga što je Uroš tokom zadatka prešao granicu, a što mu je i Aneli zamerila. Posle toga je Mateja i njemu najavio razgovor.

Uroš je danas u više navrata govorio kako on nije ispao prijatelj prema Mateji, ali ni prema Anelinom bivšem momku Marku Janjuševiću Janjušu. 

Takođe, nakon skandalozne noći, oglasila se i Anelina sestra Sita Ahmić, koja je istakla da su tokom zadatka pale maske.

- Odmah da skratim priču, ne podržavam kompletno ponašanje, ali... Šta uradi jedan zadatak, moja Aneli nije ni svesna da je mnogima skinula sinoć masku! Navela sve da kažu svoja mišljenja i šta ustvari misle! Razotkrila ko je sujetan, ljubomoran i koje su to lažne emocije između njih, što u ljubavi, što u prijateljstvu - poručila je Ahmićeva.

BONUS VIDEO: