MATEJA PRED ANELI SERVIRAO OSVETU HLADNU: Posle svih poniženja, ovo će joj najteže pasti - prebledela kao KRPA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 02.10.2024 | 20:15


Iskoristio priliku da je dotuče kad se najmanje nadala.

Foto: Printskrin/RTV PINK
MATEJA PRED ANELI SERVIRAO OSVETU HLADNU: Posle svih poniženja, ovo će joj najteže pasti - prebledela kao KRPA!

Nakon što je voditelj Darko Tanasijević ušao u Belu kuću sa novim zadatkom za učesnike "Elite 8", te dao muškarcima priliku da izaberu savršenosti kod devojaka, Mateja Matijević je iskoristio ovu priliku kako bi još jednom ponizio Aneli Ahmić.

Naime, on joj je servirao osvetu hladnu, posle skandalozne noći u kojoj je Uroš Rajačić prešao granicu prilikom zadatka sa Aneli, ne razmišljanjući o Mateji, zbog čega su usledile celodnevne svađe. Zato je Matijević sada kada je trebalo da navede savršene osobine devojaka u kući, stavio Enu ispred Aneli, dok je Ahmićevu oblivao hladan znoj od besa.

- Ja bih uzeo Eninu kompletnu glavu, ima neku svetsku lepotu. Jako je nezahvalno i glupo, ali Anđelinu kosu i stajling bih uzeo. Uzeo bih od Aleksandre Nikolić žar taj - izdeklamovao je Mateja pred svima, pa je on, maltene iz kurtoazije, na kraju pomenuo i Ahmićevu, pa je još više zakucao:

Foto: Printskrin TV Pink

Mateja Matijević ne prestaje da ponižava Aneli

- Od Aneli kukove i uzeo bih Anelinu upornost, stvarno je žena uporna do 8 ujutru.

Podsetimo, on joj je već tokom dana uputio najskandaloznije reči, posle kojih su svi mislili da nema dalje. 

Međutim, kad su žene u pitanju, najteže svakoj pada kada neko ispred nje stavi suparnicu.

- Ja bih je isk*rao, kao kravu bi je izj*bao. Nije za ovde, ima dete. Ne ide da je ponizim kao kravetinu. Da je j*bem kao budalu ovde – rekao je Mateja, na šta su mu dobacili da je to zbog toga što je ipak poštuje, a on je nastavio:

– Bravo, poštujem je. Poštujem je k*rac! Sad ću da idem da je j*bem kao budalu! 

Njegove skandalozne reči osvanule su na Instagramu, a snimak je naišao na mnoge osude i Mateje i Aneli koja se tokom ove sezone rijalitija, po mišljenju mnogih srozala. 

BONUS VIDEO: