RADA VASIĆ IZNELA DOKAZ KOG JOJ JE POLA SIN, PA PORUČILA: Ana svakoj ženi u "Eliti 8" može u toaletu da pokaže svoj polni organ!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 02.10.2024 | 22:15


Majka neće više da trpi da joj diskriminišu dete!

Foto: printskrin Red Tv
RADA VASIĆ IZNELA DOKAZ KOG JOJ JE POLA SIN, PA PORUČILA: Ana svakoj ženi u "Eliti 8" može u toaletu da pokaže svoj polni organ!

Iako je Ana Nikolić pred ulazak ekskluzivno za Republiku pokazala svoju ličnu kartu u kojoj joj sada piše da je ženskog pola, zbog "nevernih Toma" koje i dalje dovode u pitanje da li je muško ili žensko, njena majka Rada Vasić, došla je na televiziju kako bi još jednom pokazala svetu da je njen sin Mika zvanično promenio pol i da to stoji i u dokumentima.

Foto: Republika

Ana Nikolić pre ulaska u Belu kuću fotokopiju lične pokazala ekipi Republike

Ona je u emisiji "Pitam za druga" na Red TV donela dokaze u želji da već jednom prestanu da joj diskriminišu dete. 

- Oni su od rođenja imali ponašanja kao da su devojčice. Kad sam bila trudna, ja sam znala da su deca treće nedelje trudnoće preokrenuti u ženske hormone. Mislila sam da će se roditi jedno muško, jedno žensko. Ja sam ih kupala, oblačila. Mene je nešto vuklo i Anu sam obukla u crvenu, a Ivanu u belo. Kao da sam osetila. Kad su krenule u prvi razred one su sve petice imale, niko nije imao jednu primedbu na njih. Kako su odrastale nisu htele da se igraju sa muškim društvom - rekla je Rada, pa dodala:

- Ja sam donela Anina dokumenta, ništa nije falsifikovano. Neću više da mi niko maltretira dete ii da joj priča da je Mika.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Nikolić je u "Elitu 8" ušla sa svojim dečkom Stefanom

Na ovakvu reakciju Radu je navelo to što je uprkos besprekornom vladanju u "Eliti 8" u koju je ušla sa svojim dečkom Sterfanom i dalje pojedini prozivaju i osporavaju.

- Tužiću one koji to namerno spominju non-stop. To loše utiče na psihu moje Ane. Ja imam advokata koji mi je samo rekao da spremim dokumenta. Ana može sa bilo kojom ženom da uđe u toalet da joj pokaže svoji polni organ, dokor je napravio po meri - poručila je Rada.

BONUS VIDEO: