TERZA STAVIO ŠAPU NA SOFIJU: Čim je ozvaničio vezu s njom, počeo da joj pravi LJUBOMORNE SCENE! Ona brže-bolje pobegla kod ovog cimera (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 03.10.2024 | 04:00


On prevario trudnu verenicu, a zavodi svoja pravila!

Foto: Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV
TERZA STAVIO ŠAPU NA SOFIJU: Čim je ozvaničio vezu s njom, počeo da joj pravi LJUBOMORNE SCENE! Ona brže-bolje pobegla kod ovog cimera (FOTO)

Učesnik "Elite 8" Borisav Bora Terzić otkako više ne krije vezu sa Sofijom Janićijević, dok je napolju ostavio trudnu verenicu Milicu Veličković, kao da je potpuno izgubio glavu za njom, pa već pravi ljubomorne scene u Beloj kući. 

Naime, njih dvoje su se nekoliko puta poljubili javno, već spavaju u istom krevetu, a nakon što se opustio i priznao koliko je zaljubljen u Sofiju, odmah je imao izlive ljubomore i ispade sa pojedinim cimerima.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Borislav Terzić Terza se uživeo u ulogu velikog mangupa

Janićijevićeva se poverila Nikoli Grujiću Gruji daTerza ljubomoriše na njega.

- Izljubomorisao mi - rekla je Sofija.

- Ovo nema smisla. Terza, ti stvarno misliš nešto - rekao je Gruja.

- Ne mislim ja ništa, nikad nikom ništa. Nisam ja indijanac, mnome ne može niko da manipuliše, ni ti, ni ona. Ja ako kažem nešto, to će tako da bude - odbrusio je Terza.

- Pogledaj me - rekao je Nikola u neverici.

Foto: Printskrin TV Pink

Nikoli Grujiću Gruji Sofija prenela da je Terza izljubomorisao na njega

Podsetimo, Terza koji sada glumi velikog mangupa i pravi ljubomorne scene zbog Sofije, ostavio je zbog nje trudnu verenicu, koja uskoro treba da mu rodi dete.

Ona se nakon njegove javne prevare oglasila i poručila mu da je monstrum.

- Zvanično čestitam i zahvaljujem se monstrumu što je potvrdio da je monstrum i što ga ne zanima dete koje je u stomaku, kako će biti i šta ce biti sa njim. Stvarno sam zahvalna na rijalitiju što je za 3 dana pokazao svoje lice, bez grama empatije, a bile tolike suze i ljubav prema meni. Stvarno svaka čast, on je fenomen zajedno sa vernicom koja ne podržava veze sa oženjenima - rekla je tada Milica.

BONUS VIDEO: