DRAMA U DOMU ANE RADULOVIĆ, NIŠTA OD MIRNOG RAZVODA! Mirče povukao ŠOK-POTEZ, neće više da ćuti!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.10.2024 | 09:46


Ana i Mirče Radulović su odlučili da stave tačku na svoj brak, a pevač je odlučio da sve preseče.

Foto: instagram.com/mirceradulovic
DRAMA U DOMU ANE RADULOVIĆ, NIŠTA OD MIRNOG RAZVODA! Mirče povukao ŠOK-POTEZ, neće više da ćuti!

Voditeljka rijaliti programa "Elita", Ana Radulović, nedavno je saopštila javnosti da se razvodi od svog supruga, poznatog pevača Mirčeta Radulovića. Nakon 11 godina braka, par je doneo odluku o rastanku, ističući da će se razdvojiti bez zle krvi. Ova vest je izazvala mnogo pažnje i komentara, a jedan od Aninih kolega, voditelj Milan Milošević, izneo je svoje mišljenje o njihovom razvodu u emisiji na Red televiziji.

Milan Milošević je istakao da smatra da je razvod postao sasvim normalna i civilizovana stvar u današnjem društvu. On je pohvalio Anu i Mirčeta zbog načina na koji su se suočili sa ovom životnom promenom, ističući da im je saopštenje o razvodu bilo veoma dobro. Takođe, Milan je primetio da je Mirčet već obrisao sve zajedničke fotografije sa Ane na svom Instagram profilu, zadržavši samo nekoliko svojih slika i par fotografija sa sinom. Voditelj je naglasio da je ovo indikacija da su se stvari promenile, ali da će se i dalje pratiti na društvenim mrežama, iako smatra da će se to vrlo brzo promeniti.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Milošević i Ana Radulović

 

- Sasvim normalno je danas i civilizovano razvesti se. Mislim da su Ana i Mirče ovo odlično uradili, saopštenje mi se sviđa. Bez neke zle krvi. Vidim da je on već obrisao sve zajedničke fotografije na Instagramu. Ostavio je samo nekoliko svojih i par slika sa sinom, ali prate se i dalje na Instagramu. Što će, ja mislim, vrlo brzo da se promeni i da će se otpratiti - rekao je Milošević.

- Ja ne lažem nikad, neka je sa srećom i jednom i drugom. Mislim da zaslužuju svako svoje sreću, bolje nego da se muče ako se ne vole više - izjavio je Milan Milošević i još dodao:

- Ja im čestitam na razvodu. Razvod je napravljen da bi se brakovi okončali. Čim postoji zakonski razvod, treba da ga upražnjavamo - objasnio je on.

BONUS VIDEO: