ŠOK! SITA ODUSTALA OD ANELI NAKON SKANDALA: Napali je fanovi, direktno se obratila sestri! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 03.10.2024 | 11:20


Starija Ahmićeva ne želi više da se meša u rijaliti-priče!

Foto: Instagram printsceen
ŠOK! SITA ODUSTALA OD ANELI NAKON SKANDALA: Napali je fanovi, direktno se obratila sestri! (FOTO)

Aneli Ahmić našla se sinoć u "Eliti" na stubu srama zbog, mnogi kažu, neprimerene bliskosti koje je tokom žurke ostvarila s Urošem Rajačićem, samo da bi Mateju Matijevića napravila ljubomornim. Aneli je šokirala i svog bivšeg dečka Mateju, koji ju je žestoko osudio, a osuo je paljbu i po Rajačiću. Uroš je njegov drug iz detinjstva i pogodilo ga je to što je pristao na zadatak da glumi vezu sa Ahmićevom. Rajačić je pokušao da se "opere" kod Mateje, ali on nije želeo da sluša opravdanja.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Flert Aneli i Uroša

Sita Ahmić, rođena sestra Aneli Ahmić, se oglasila na društvenoj mreži Instagram, kako bi odgovorila fanovima rijalitija. Iako je ranije branila sestru, odlučila je da ovog puta sebe poštedi stresa, te da se ne udubljuje u dešavanja u Beloj kući. Ipak, prokomentarisala je noćašnja dešavanja.

- Aneli, naivkušo, preko tebe neka se peru i uzdižu najgori! Upozorila sam je, međutim, ona je pametna! - zarežala je Sita na Instagramu, a potom dodala:

- Odmah da vam svima kažem, ništa mi ne pišite, ne komentarišite, jer me ne zanima ništa više vezano za to, neću da znam ništa. Ko god mi bude pisao po tom pitanju neće dobiti odgovor, meni stres ne treba i ovaj put baš mislim ozbiljno. Ko želi da komentariše, neka komentariše po portalima, Jutjubu i slično. Hvala vama svima, ali ja neću da budem deo toga - poručila je Anelina sestra Sita.

Foto: Instagram.com

Oglašavanje Site Ahmić

BONUS VIDEO: