ANELI SE NAKLJUKALA LEKOVIMA ZBOG SRAMNIH KLIPOVA SA RAJAČIĆEM! Jauče na sav glas, MOLI BOGA da ovo ne vidi njena ćerka!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.10.2024 | 11:45


Aneli Ahmić ne može da se nosi sa kritikama ukućana.

Foto: Instagram.com
ANELI SE NAKLJUKALA LEKOVIMA ZBOG SRAMNIH KLIPOVA SA RAJAČIĆEM! Jauče na sav glas, MOLI BOGA da ovo ne vidi njena ćerka!

Aneli Ahmić je uspela da zgrozi brojne učesnike "Elite 8", ali i gledaoce koji su pratili prethodnu žurku na imanju. Naime, Aneli je želela da dobije alkohol, pa je odlučila da zbog istog proda svoj obraz i priredi publici vrele scene sa Urošem Rajačićem, koji ju je prethodno najstrašnije vređao i nazivao devojkom lakog morala.

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", ukućani su osudili Anelino ponašanje i poručili joj da je osramotila ćerku, a ona je, kako sama govori, morala da popije lek za smirenje:

- Za Uroša si uvek bla k*rva i dno dna, sinoć je dokazao da je za sve u pravu - pročitao je Milan.

- Tako se desilo i imam svoje razloge - rekla je Aneli. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Nazivao sam je folirantom, a ne k*rvom. Nikad nisam rekao to - rekao je Rajačić.

- Meni je nelogično da se ona liže sa osobom koja ju je najstrašnije vređala. Pljunula je sebi u lice, ne znam kako može da se pogleda u ogledalo. Nije balavica, mislim ni da se ne kaje. Prodala se za vino, ne znam kako ne razmišlja da to gleda njena ćerka - rekao je Stanić.

- Juče si hteo da te j*bem za pivo - ubacio se Đole.

- Ja kapiram da on mora da odbrani svoju gazdaricu - odbrusio je Stanić.

- Ne mislim da je on nešto dokazao, znam da je Aneli imala neku ideju. I dalje mislim za njega sve što sam rekla i na neki način je potvrdila da je on kanta. Napravila je grešku jer je popila i preterala - rekla je Kačavenda.

- Hajde, šta si utanjila, Aneli, pričaj - dobacivala je Miljana Kulić.

- Popila sam lek za smirenje zbog vas, ali kad se povratim, drugačije ću sa vama - jasna je bila Aneli.

BONUS VIDEO: