PRVO BEKSTVO U ELITI 8! Alarmantno stanje na imanju, učesnik do detalja isplanirao HAOS!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.10.2024 | 13:45


Napravio grešku, pa odlučio da pobegne iz rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PRVO BEKSTVO U ELITI 8! Alarmantno stanje na imanju, učesnik do detalja isplanirao HAOS!

Danijel Dujković Munjez, Ivan Marinković i Nenad Marinković Gastoz su diskutovali o dešavanjima u rijalitiju, a Munjez je izneo tvrdnju da je Uroš Rajačić navodno planirao da pobegne iz rijalitija. Njegove reči su iznenadile prisutne, ali istovremeno su ukazale na to da Rajačić nije u stanju da izdrži pritisak koji nosi boravak u rijalitiju. Ivan Marinković je dodatno komentarisao situaciju, ističući da Rajačić već pokazuje znake sloma pod pritiskom, spavajući i dobijajući kazne, te je izrazio svoje nerazumevanje zašto bi neko ušao u rijaliti drugu sezonu, a da ne bi zaradio ni dinar.

 

 

- Rajačić koji hoće danas da beži - otkrio je Munjez.

- Majke ti? Što? - iznenadio se Marinković.

- Ne može da izdrži pritisak - rekao je Munjez.

- On je već pukao. On spava i već ima kazne. Drugu sezonu ulazi da ne bi uzeo ni dinar, ne kapiram poentu - rekao je Ivan.

Uroš Rajačić je od početka rijalitija bio aktivan u ljubavnim aferama, prvo sa Ivanom Keneški, a zatim sa Milanom Mimom Šarac, da bi potom započeo tajnu vezu sa Aneli Ahmić. Ova ljubavna trojka izazvala je mnogo pažnje i komentara u rijaliti svetu, a Rajačić je bio u centru pažnje kada je otkriven njegov tajni zadatak sa Aneli Ahmić, koji je rezultirao povredom osećanja njegovog prijatelja Mateje Matijevića. Tokom emisije "Pitanja gledalaca", Rajačić je izjavio da se ne prepoznaje u svom ponašanju i da ne zna šta radi u rijalitiju, što je dodatno potvrdilo teškoće sa kojima se suočava.

BONUS VIDEO: