ANĐELA I GASTOZ ULAZE U VEZU, SADA JE SVE ZVANIČNO! Ovo joj Zvezdan nikada nije priredio, ne može da ga ODBIJE!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.10.2024 | 16:45


Anđela Đuričić odlučila da pristane na vezu sa Gastozom.

Foto: ATA Images/estock/ST
ANĐELA I GASTOZ ULAZE U VEZU, SADA JE SVE ZVANIČNO! Ovo joj Zvezdan nikada nije priredio, ne može da ga ODBIJE!

Anđela Đuričić nedavno je razgovarala sa prijateljicom Anom Spasojević o svojim planovima sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Tokom razgovora, Anđela je otkrila da je izrazila želju da ostanu bliski prijatelji do juna, na šta joj je Gastoz odgovorio pozitivno, ali da ne bi mogla to da mu priredi, s obzirom da je jako dobar i pažljiv prema njoj.

- Ja sam njega pitala da mi do juna budemo drugari - rekla je Anđela.

- To želiš - upitala je Ana.

POGLEDAJ GALERIJU

- To sam mu rekla, a on meni kao to ću da mu radim - rekla je Anđela.

- Je l' se tebi sviđa on? - upitala je Ana.

- Ako se ovako nastavi, ja ću verovatno doći u fazu da budem sa njim, ali lagano - rekla je Anđela.

Inače, ono što je njoj bilo najbitnije, jeste da li je Marinković veran, a Ana joj je do detalja opisala njegovo ponašanje:

- Znaš ti šta on meni priča? Ja se čudim čoveku, on je ludak totalni. Mi smo sedeli i pričali, on je došao kao, pod navodnicima, izgovor mu je bio da me poljubi za laku noć. Na šta to liči? To ne može...Pričali smo nešto i on je govorio da mu se jede slatko i ja mu kažem da pojede čokoladicu, on se nešto začudio, rekoh: "Otkud znam što čokoladica, to mi je prvo palo na pamet". Otišao on na dok, ja se sakrijem iza Džastina i uplašim ga, skočio je bar dva metra. Ništa, nebitno, vraćam se u krevet, našla malog (Snupi) i dižem posteljinu, a ono čokoladica u krevetu, koju je on ostavio pre nego što smo razgovarali, i ja skapiram da je on meni to ponovio u razgovoru jer ga je mnogo ranije ostavio - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO: