TRUDNOJ MILICI SE SLOŠILO, HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI! Zbog Terze i Sofije joj ugroženo zdravlje!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.10.2024 | 15:40


Milica Veličković ne može više da gleda Sofiju i Terzu!

Foto: printscreen/RTV Pink
TRUDNOJ MILICI SE SLOŠILO, HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI! Zbog Terze i Sofije joj ugroženo zdravlje!

Trudna Milica Veličković, bivša verenica učesnika "Elite" Borislava Terzića Terze, danas je uslikana u jednoj zdravstvenoj ustanovi na Novom Beogradu, kako prenosi Pink. Proteklih nedelja, Milica je bila predmet velike pažnje domaće javnosti zbog Terzinog neverstva i javne prevare sa Sofijom Janićijević, dok je Milica trudna s njihovom bebom.

Milica ne krije da je pod konstantnim stresom zbog novonastale situacije i da je razočarana zbog Terzinog ponašanja. Ističe da je izložena velikom stresu i oseća razočaranje i ogorčenost prema Terzi, posebno zbog nedostatka pažnje prema njoj i bebi u poodmakloj trudnoći.

Foto: ATA Images

Milica Veličković, Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević

 

Terza je nedavno javno priznao svoju vezu s drugom ženom i istakao da se više neće vraćati Milici, već će se posvetiti novoj izabranici. Njegove reči su izazvale brojne reakcije učesnika "Elite" i gledalaca, a javnost se pita kako se Milica nosi s Terzinom odlukom.

- Čim sam priznao to sviđanje i emociju, mislim da je to to. Ja sam se obratio javno, nisam hteo da se krijemo po ćoškovima. Ne želim da ona gleda neke klipove. Da, ja sam je ostavio, neka čuva i neka pazi na bebu. Evo, ostavljam Milicu! Rekao sam da me dete zanima, mi nećemo biti zajedno - rekao je sinoć Terza u emisiji "Pitanja gledalaca".

Mnogi učesnici "Elite" i gledaoci izražavaju zabrinutost za Milicu, koja trudna prati dešavanja na televiziji vezana za Terzinu vezu s drugom ženom, dok se Sofija ograđuje od bilo kakve odgovornosti, s obzirom da ne poznaje Milicu i da o tome ne treba ona da brine, već Terza.

BONUS VIDEO: