TRUDNA MILICA HITNO MORALA NA ULTRAZVUK: Oglasila se posle pregleda ginekologa, evo šta se dešava sa njenom i Terzinom bebom (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 03.10.2024 | 17:15


Trudna verenica učesnika "Elite 8" danima zbog njega preživljava stres.

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, Printscreen/Pink TV
TRUDNA MILICA HITNO MORALA NA ULTRAZVUK: Oglasila se posle pregleda ginekologa, evo šta se dešava sa njenom i Terzinom bebom (FOTO)

Trudna verenica Borislava Terzića Terze, Milica Veličković, danima je izložena stresu koji joj priređuje otac deteta koje nosi u stomaku otkako je ušao u "Elitu 8" i prvo lagao da sve vreme ne flertuje sa Sofijom Janićijević, da bi na kraju ozvaničio vezu sa njom.

Mnogi su zbog toga zabrinuti za Miličino zdravstveno stanje, budući da je konstantno izložena novim scenama iz Bele kuće, a ona je danas posetila svog ginekologa kako bi se sama uverila da je sa njenom bebom sve u redu.

Srećom, nakon pregleda, Veličkovićeva je imala lepe vesti.

Ona je svoju radost podelila i sa pratiocima na društvenoj mreži Intagram, gde je objavila fotografiju sa ultrazvuka.

Hvala svima koji brinu, moja beba je u odličnom stanju. Ljubimo vas - poručila je Milica, koja je u međuvremenu odlučila da sav fokus prebaci na to što će uskoro postati majka.

Foto: printskrin instagram

Milica Veličković u Instagram priči pokazala sliku sa ultrazvuka

U pozadini je postavila pesmu Nedeljka Bajića Baje "Zemlja ljubavi" i izdvojila deo refrena:

Samo napred, lutko lepa
ljubav je u drugom planu
nađi svoju zemlju čuda
dok ja nađem obećanu zemlju ljubavi...

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević je bez imalo srama poručila Milici da želi da ona i Terzina beba budu dobro

Inače, Milica je prethone noći na TitToku komentarisala odnos Sofije i Terze, pa je bivšem poručila da će biti izigran od strane nove devojke:

- Zaj*baće ga, naravno, a pogotovo što njegovi to ne podržavaju, niti će ikada podržati. Valjda, kada bude video dete, će da shvati šta je izgubio. J*biga, sad je "imaginarno", nemam ni ja osećaj, govore mi: "Smiri se, videćeš kad budeš dobila dete, biće ti lakše kad ga pogledaš", e šta će on da kaže kada bude pogledao to dete, ako ga bude pogledao - upitala se Milica, pa šokirna celom situacijom dodala:

- Deluje kao da smo se zabavljali, da ja nisam trudna i da je on u fazonu: "Pa dobro, ja sam ostavio devojku, našao sam novu, šta sad!"

BONUS VIDEO: