PROGLAŠEN POBEDNIK U ELITI 8! Veliki šef poslao NAJNOVIJE PISMO u Belu kuću, ovo je KRAJ!


IZVOR: Republika/P. R. - 03.10.2024 | 18:15


Produkcija nagradila takmičare!

Foto: RTV PINK printscreen
PROGLAŠEN POBEDNIK U ELITI 8! Veliki šef poslao NAJNOVIJE PISMO u Belu kuću, ovo je KRAJ!

Današnje obaveštenje od Velikog šefa oduševilo je učesnike, jer su saznali ko su pobednici današnjeg izazova kojem je upravo došao kraj. Naime, u pismu koje je poslato, navedeno je da su pobednici igre Snežana Vlajkov, Mateja Matijević, Sofija Janićijević, Sandra Obradović, Ena Čolić, Slađa Lazić Poršelina i Ana Nikolić. Ovi učesnici rijalitija "Elite 8" sigurno su bili presrećni kada su saznali da su upravo oni osvojili nagrade.

- Draga Elito, pobednici današnje igrice su Sneža, Mateja, Sofija, Sandra, Ena, Slađa i Ana Nikolić. Čestitamo i šaljemo vam poklone - glasilo je pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa, Jelena Ilić.

Foto: printscreen/RTV Pink

Jelena Ilić čita pismo Velikog šefa

Nakon što su objavljeni imena pobednika, Veliki šef nije propustio priliku da im uputi čestitke i da im obezbedi zaslužene poklone, i to u vidu obroka iz poznatog restorana brze hrane.

Foto: printscreen/RTV Pink

Veliki šef poslao nagrade

Podsećanja radi, danas je u Belu kuću stiglo pismo od produkcije vezano za novi zadatak za sve takmičare.

- Draga Elito, evo o kakvom je izazovu reč: Na vama je da čašama koje ćete prenositi na poslužavniku prenesete što više vode u kante koje se nalaze na Rajskom ostrvu. Na početnoj lokaciji nalazi se bure puno vode, odakle ćete puniti čaše i stavljati ih na poslužavnike. Poslužavnike pune čašama sa vodom potrebno je prevesti kajacima koji će biti postavljeni na doku ispred Dubioze. Grupa koja sakupi najviše vode u kanti na ostrvu, pobednička je. Nakon što se podelite u grupe, uputićete se kod Dubioze, odakle ćete započeti igru. Jedna osoba iz tima puni čaše vodom, slaže ih na poslužavnik, seda u kajak i istovremeno vesla i nosi čaše na ostrvo. Strogo je zabranjeno dopunjavati čaše vodom iz jezera. Kada ta osoba prospe svu vodu iz čaša u kantu na ostrvu i vrati se na početnu poziciju, sledeća osoba iz tima kreće i tako dok svi članovi tima ne izvrše zadatak. Uz ovo pismo šaljemo vam majice u bojama koje dobrovoljci treba da obuku. S obzirom na to da su kante na ostrvu obeležene brojevima (1. grupa, 2. grupa, 3. grupa, 4. grupa, 5. grupa), neophodno je da znate kojoj boji pripada vaša grupa kako biste znali u koju kantu prosipate vodu koju donesete na ostrvo. 1. grupa je crne boje, 2. grupa je plave boje, 3. grupa je narandžaste boje, 4. grupa je žute boje, 5. grupa je crvene boje. Napominjemo da je neophodno da skinete bubice pre ulaska u kajak. Kada stignete ispred Dubioze, postavite se tako da svaka grupa stoji ispred jednog kajaka. Na znak Velikog šefa, po jedan takmičar iz svake grupe počinje da puni čaše vodom i slaže ih na poslužavnik. Kada napuni čaše, seda u kajak i vesla do ostrva. Tamo prosipa vodu koju je doneo u kantu sa brojem grupe kojoj pripada i vraća se na početnu poziciju da bi sledeći takmičar iz grupe krenuo. - glasilo je pismo Velikog šefa.

Foto: printscreen/RTV Pink

Učesnicima stigla nagrada od Velikog šefa

BONUS VIDEO: