UČESNIK ELITE OTPUŠTEN IZ BOLNICE! Poznato u kakvom je STANJU nakon teške OPERACIJE!


IZVOR: Republika/P. R. - 03.10.2024 | 20:45


Samir Ramović se oglasio nakon transplantacije bubrega!

Foto: printscreen/instagram
UČESNIK ELITE OTPUŠTEN IZ BOLNICE! Poznato u kakvom je STANJU nakon teške OPERACIJE!

Bivši učesnik rijalitija "Elita", Samir Ramović, pušten je iz bolnice nakon što je pre dve nedelje u Turskoj imao operaciju transplantacije bubrega. Nakon uspešne intervencije, Samir je otkrio da je sada na kućnom lečenju i da se oseća dobro.

Kako kaže, trenutno boravi u hotelu, gde se odmara do naredne kontrole zakazane za ponedeljak, a ukoliko sve bude u redu, planira da se vrati kući u utorak.

- Dobro sam, danas sam izašao iz bolnice, leškarim u hotelu i odmaram. U ponedeljak treba da imam kontrolu, a ako sve bude kako treba, u utorak se vraćam kući - otkrio je Samir, prenosi Pinkov portal.

Foto: instagram.com/printscreen

Samir Ramović u bolnici

Podsećanja radi, Samir Ramović je nakon transplatacije bubrega izjavio da je bio planiran povratak kući, ali da je ponovo hospitalizovan zbog komplikacija koje su se javile nakon operacije. Iako je istakao da nije reč o nečemu ozbiljnom, objasnio je da se radi o određenoj količini tečnosti oko bubrega, poznatoj kao limfa, koja je uočena tokom kontrolnog pregleda.

 

Dragi moji, mnogi me pitate kada ću kući, pa evo i odgovora za sve. Jutros smo ujak i ja imali let za Podgoricu, međutim ja sam juče ponovo hospitalizovan. Ništa nije strašno, dešavaju se ovakve stvari - započeo je Samir, pa dodao:

Foto: printscreen/RTV Pink

Samir Ramović uspešno operisan

U sklopu kontrolnog pregleda rađen je i ultrazvučni, tokom pregleda je uočena određena bespotrebna količina tečnosti oko bubrega koja se zove linfa. Ustanovljeno je da je nakon skidanja katetra nastavila da curi. Prvobitna ideja je bila da se ponovo stavi katetar i da se izdrenira linfa. Pred samu intervenciju odrađen je još jedan ultrazvučni pregled i ustanovljeno je da ipak nije potrebno staviti katetar. Odrađena je magnetna rezonanca i doneta je odluka da se danas ugradi stent u urinarnom kanalu pomoću kog će se eliminisati linfa iz organizma. Stent će biti uklonjen nakon par nedelja.

BONUS VIDEO: